Çar. May 1st, 2024

AÖF Sınav Sonuçları Açıklandı 2013

AÖF sınav sonuçları açıklandı. 5-6 Ocak Açık öğretim Fakültesi(AÖF) sınav sonuçları açıklandı. AÖF Sınav Sonuçları dün akşam saatlerinde açıklandı. 5-6 Ocak AÖF vize sınavı sonuçlarını altta verdiğimiz linke tıklayarak öğrenebilirsiniz. AÖF sınav sonuçları açıklandı. 5-6 Ocak Açık öğretim Fakültesi(AÖF) sınav sonuçları açıklandı.

 

AÖF Sınav Sonuçları Açıklandı – Sorgulama ve Öğrenme Paneli (29.01.2013)… AÖF sınav sonuçları açıklandı. 5-6 Ocak Açık öğretim Fakültesi(AÖF) sınav sonuçları açıklandı. AÖF Sınav Sonuçları dün akşam saatlerinde açıklandı. 5-6 Ocak AÖF vize sınavı sonuçlarını altta verdiğimiz linke tıklayarak öğrenebilirsiniz. AÖF sınav sonuçları açıklandı. 5-6 Ocak Açık öğretim Fakültesi(AÖF) sınav sonuçları açıklandı. AÖF Sınav Sonuçları dün akşam saatlerinde açıklandı. 5-6 Ocak AÖF vize sınavı sonuçlarını altta verdiğimiz linke tıklayarak öğrenebilirsiniz.  > AÖF SORGU SAYFASI İÇİN TIKLAYIN <
AÖF Sınav Sonuçları Açıklandı – Sorgulama ve Öğrenme Paneli (29.01.2013)… AÖF sınav sonuçları açıklandı. 5-6 Ocak Açık öğretim Fakültesi(AÖF) sınav sonuçları açıklandı. AÖF Sınav Sonuçları dün akşam saatlerinde açıklandı. 5-6 Ocak AÖF vize sınavı sonuçlarını üstte verdiğimiz linke tıklayarak öğrenebilirsiniz. AÖF sınav sonuçları açıklandı. 5-6 Ocak Açık öğretim Fakültesi(AÖF) sınav sonuçları açıklandı. AÖF Sınav Sonuçları dün akşam saatlerinde açıklandı. 5-6 Ocak AÖF vize sınavı sonuçlarını üstte verdiğimiz linke tıklayarak öğrenebilirsiniz.
2013 yılının ilk ayında yapılan AÖF sınavının ardından şimdi de tüm dikkatler AÖF sonuçlarına yönlendi. 5-6 Ocak AÖF vize sınavı sonuçları ne zaman açıklanıyor? AÖF öğrencilerinin en çok merak ettiği soru bu… 5-6 Ocak AÖF sonuçları e öğrenme sistemi ile tek tıkla öğrenilebiliyor. Aynı zamanda AÖF sınav sonuçlarının haberi sitemizden eş zamanlı olarak duyurulacak.
AÖF Açık öğretim sınavı bittikten sonra bu sorunun cevabını merak eden öğrencilere AÖF sınav sonuçları açıklanma tarihi burada! 2012–2013 öğretim yılı AÖF güz dönemi sınavı 05 Ocak–06 Ocak 2013 tarihleri arasında uygulanan sınavın sonuçları ortalama 30 gün içerisinde açıklanması bekleniyor.
AÖF sınav sonuçları açıklandığı anda TC kimlik no ile e-öğrenme portalını açabilir ve açılan sayfada ilgili yerleri doldurarak AÖF sınav sonuçlarını öğrenebilirsiniz. Açık öğretim fakültesi AÖF e-öğrenme linki ile AÖF sonuçları açıklanır açıklanmaz AÖF sonucunuzu öğrenebilirsiniz.5 – 6 Ocak 2013 tarihlerinde yapılan Açık öğretim güz dönemi vize sınav sonuçlarının bu ay sonuna doğru açıklanması bekleniyor.Zira 9-10 Şubat 2013 tarihlerinde final sınavları olacaktır.Sınav Sonuçları açıklandığına aşağıdaki linkten sınav sonuçlarınızı öğrenebilirsiniz.  2012- 2013 ÖĞRETİM YILI AÖF SINAV TARİHLERİ
Güz Dönemi Ara Sınavı 05 – 06 Ocak 2013  Güz Dönemi Dönem Sonu Sınavı 09 – 10 Şubat 2013
Bahar Dönemi Ara Sınavı 04 – 05 Mayıs 2013  Bahar Dönemi Dönem Sonu Sınavı 01 – 02 Haziran 2013
e-Öğrenme Portalı Nedir?
Açık öğretim e-Öğrenme Portalı Anadolu Üniversitesi’nin uzaktan eğitim yöntemiyle öğretim gören İşletme, İktisat ve Açık öğretim Fakültesi öğrencileri için kendi kendilerine ders çalışma süreçlerini desteklemek amacıyla hazırlanmıştır. Portalda, her ders için farklı öğrenme ortamları tasarlanmıştır. Böylece farklı öğrenme stillerine sahip öğrencilerin kendilerine en uygun öğrenme ortamından yararlanmaları sağlanmıştır.
Açık öğretim Fakültesi’nde internete dayalı e-Öğrenme hizmetleri 1999 yılında Deneme sınavları ile başlamıştır. 2002 yılında e-Alıştırma, 2003 yılında e-Kitap ve 2004 yılında e-Televizyon hizmetleri tasarlanarak yayına girmiştir. Her birisi ayrı siteye sahip bu hizmetler Haziran 2005’de birleştirilerek Açık öğretim e-Öğrenme Portalı adı altında yayınlanmaya başlamıştır. Böylece öğrenciler tek oturumda bir derse ait bütün e-Öğrenme hizmetlerine erişebilir duruma gelmişlerdir.
Uzaktan eğitim yapan öğrencilere yönelik yeni hizmetlerin geliştirilmesine devam edilmiş ve e-Öğrenme Portalına e-Danışmanlık, e-SesliKitap, e-Destek, e-Ders hizmetleri eklenmiştir. 2007 yılında açıköğretim sınav soruları ve cevap anahtarları e-Öğrenme Portalında yayınlanmaya başlamıştır.
Açık öğretim e-Öğrenme portalında sunulan öğrenme ortamlarına teknolojideki gelişmelere bağlı olarak yenileri eklenmektedir. Öte yandan yayınlanan bilgi miktarıyla birlikte yayın hızı da artırılmaktadır. Portalda sunulan öğrenme ortamları hakkında daha ayrıntılı bilgi almak için ana sayfadaki’Öğrenme Ortamları’bölümünü inceleyebilirsiniz.
Açık öğretim e-Öğrenme Portalı’ndan Anadolu Üniversitesinin örgün ve uzaktan eğitim gören bütün öğrencileri yararlanabilmektedir.
DERS GEÇME İLE İLGİLİ BİLGİLER
KULLANILAN KISALTMA VE TERİMLER

1.AA ile CC arası’Geçer’notudur.
2.CD ile DD arası’Koşullu Geçer’notudur;  Genel Not Ortalaması 2,00 ve üzerinde ise bu derslerden geçer, altında ise akademik yetersizlik uyarısına göre işlem yapılır.
3.FF, YZ, DZ’Kalır’notudur. Bu dersler tekrar alınmak zorundadır.
4.Mezun olabilmek için öğrencinin Genel Not Ortalamasının en az 2,00 olması ve DZ,YZ ve FF notu olmaması gerekir.
5.Durum sütunundaki ifadeler Genel Not Ortalaması baz alınarak gösterilmiştir.

By Usta

“Seni çok seviyorum ama sana anlatamıyorum.”