Per. May 2nd, 2024

Medcezir Sezon Finali Fragmanı-Medcezir 38. Bölüm Fragmanı İzle-Medcezir Yeni Bölüm Fragmanı HD İzle… Medcezir 38. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Sevilen dizi Medcezir 38. yeni bölüm ile sezon finali yapıyor. Reyting rekortmeni Medcezir’in sezon finalinde neler olacağı merak konusu. Medcezir 38. yeni bölüm 13 Haziran 2014 Cuma günü Star TV’de olacak. İşte Medcezir 38. bölüm fragmanı ve yeni bölümde yaşanacaklar…

Medcezir 38. yeni bölüm ile sezon finali yapıyor… Sevilen gençlik dizisi Medcezir bu hafta yayınlanacak olan 38. yeni bölüm ile bu sezona nokta koyacak. Medcezir’in sezon finalinde izleyicisini nasıl bir süprizlerin beklediği ise merak konusu.

MEDCEZİR 38. YENİ BÖLÜM ÖZETİ

Turunç Nadir ‘ in intikam planı, Turan ‘ ın oğullarına yaptığı itirafla başlar. Yaman ve Kenan yıllar önce kendilerini terk eden babalarının kirli geçmişiyle tanışır. Her şeye rağmen Yaman babasını düşmanının eline teslim etmeyecektir. Selim ‘ in bütün engellemelerine karşın, Yaman ve Kenan harekete geçtiği anda Turunç Nadir ‘ in tuzağına düşer. Selim iki kardeşi korumaya çalışırken, etraflarını sarmalayan ateş çemberini fark edemez. Üçü bir arada göz göre göre kendilerini pusuda bekleyen tuzağa doğru ilerler.

Yaman’ın başındaki yeni olayla Mira’nın da tehlikede olduğunu düşünen Faruk ve Sude, Mira ‘ yı bir an önce buradan uzaklaştırmaya karar verirler. Mira ne olursa olsun en çaresiz anında Yaman ‘ ın yanında olmak istemektedir.

Öte yandan Sinan ‘ ın evinde yaptıkları toplantıdan sonra Ender ‘ deki değişikliği hisseden Selim, Ender ‘ in kendisinden yavaş yavaş uzaklaştığının farkındadır. Yaman yıllar sonra tekrar bulduğu babasıyla acı bir şekilde vedalaşır ve bu olay onun yeni kararlar almasına neden olur. Mira, Yaman ‘ ın elini bırakmamaya kararlıdır.

Bay AŞK ‘ la Sude ‘ nin düğün günü, Yaman ve Mira ‘ nın da bir arada geçirecekleri son gündür. Mira, Amerika ‘ ya gitmeden önce Yaman ‘ la unutulmaz bir gün geçirmek için bütün hazırlıklarını tamamlar. Düğün günü yaşananlar, o düğünde bulunan herkesin hayatını değiştirecektir.

Yayın Günü: 13 Haziran Cuma
Yayın Saati: 20.00

MEDCEZİR 37. SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Yaman ve Orkun kozlarını paylaşıyor!

Asım ‘ ın Kenan ‘ a vurması Yaman ‘ ın doğum günü partisinin sonu olur. Selimler ‘ in evinde biten parti kumsalda sürer. Yaman ve Mira arkadaşlarıyla birlikte eğlenceye devam eder. Yaman ‘ a partide yaşanan kavgayı Mira ‘ nın güzel haberi unutturur. Yaman, günler sonra Mira ‘ nın gidişini bir anlığına da olsa düşünmeden keyifli zaman geçirir.

Mira ‘ nın Amerika ‘ ya gidişinin ertelenmesi Yaman ‘ ı da cesaretlendirir. Mira ‘ yla birlikte Amerika ‘ ya gidebilmek için şansını zorlamaya karar verir. Diğer tarafta Mira ve Mert de Yaman ‘ ın gidişinin önünü açabilmek için yeni fırsatlar yaşatmaya çalışır. Sude ‘ nin Kenan ‘ la ilişkisini öğrendikten sonra, Asım itibarını ve geleceğini güvenceye almak için Sude ‘ ye yeni bir anlaşma teklifi sunar. Öte yandan Ender, Asım ‘ la Sude ‘ nin beraberliğine muhalefet ettikçe, Sude ‘ nin düşmanlığını daha çok üstüne çeker. Sude, Selim ‘ le Ender ‘ in evliliğini hedef alan tehlikeli bir oyun oynar.

Orkun ‘ un Mira ‘ yla Amerika ‘ da geçireceği her anı ayrıntısıyla planmaya başlaması, Yaman ‘ ın sabrını taşırır. Yaman Orkun ‘ la kozlarını paylaşmak için karşı karşıya gelir. Mira ise Amerika ‘ ya giderse Yaman ‘ la ilişkilerinin nasıl etkileneceğini fark eder. Yaşadığı ikileme rağmen son kararını verir. Annesinin yanına İzmir ‘ e gitmek üzere yola çıkan Kenan, aldığı bir telefonla yolundan döner. Yaman ve Kenan babalarının Turunç Nadir tarafından kaçırıldığını öğrenir. İki kardeş yaklaşan tehlikeden habersiz Selim ‘ den yardım ister. Turunç Nadir, babalarının cezasını oğullarına ödetmek için harekete geçer.

By Usta

“Seni çok seviyorum ama sana anlatamıyorum.”