Cts. May 25th, 2024

Geyhatu, Kayı obasına gelir. Osman Bey’i isteyen Geyhatu, Bamsi Bey ile karşı karşıya kalır. Ancak o sırada Osman Bey obaya giriş yapar. Öte yandan Nikola ise Gündüz Bey’in görevli olduğu yere baskın yapar. Peki Gündüz Bey ölecek mi? Kayı obasında neler olacak? Yapımcı Mehmet Bozdağ, sosyal medyadan Azerbeycanlı kick boks ustası Zabit Samedov’un diziye dahil olduğunu duyurdu. Kuruluş Osman 32. bölüm 2. fragman

İzlenme rekoru kıran Kuruluş Osman dizisine dev bir transfer daha! Yapımcı Mehmet Bozdağ, diziye Azerbeycanlı kick boks ustası Zabit Samedo’un dahil olduğunu “Tüm dünyada başarılarıyla göğsümüzü kabartan Azerbaycanlı kick boks ustası Zabit Samedov, Kuruluş Osman dizisine katıldı. Can Azerbaycan’a selam olsun. Ordularımız Muzaffer olsun” sözleriyle duyurdu. Ayrıca paylaşıma bu fotoğrafı ekledi:

KURULUŞ OSMAN 6. BÖLÜMDE YAŞANANLAR!

Bamsi Bey yeniden döndü. Ormanda kalan Bamsi Bey buraya neden saklandığı merak edildi. Öte yandan Savcı Bey, Geyhatuyu durdurmak için yola çıktı. Geyhatu ile anlaşma yapan Savcı Bey, tuzağa düşürüldü. Osman Bey ise tüm bunlardan uzak durdurulmaya çalışmasına anlam veremedi. Babasının kendisine olan davranışlarına üzülen Osman Bey, tüm engellemelere rağmen yola çıktı. Ancak bu kez Osman Bey, Flatus’un tuzağına düştü. Ertuğrul Bye ile olan anlaşmasına oyun sokan Nikola’nın ise planlarını babaısnın intikamını almaya çalışan Flatus bozdu. Ayrıca Lena ve Flatus arasındaki tanıdıklık seyirciyi şaşırttı. 

KURULUŞ OSMAN 32. BÖLÜM 2. FRAGMAN:

KURULUŞ OSMAN NEREDE ÇEKİLİYOR?

Beykoz ilçesine bağlı Riva’da özel bir plato yapıldı. Platoda kaleler, hanlar, hamamlar, camiler, kiliseler, en ince ayrıntısına kadar inşa edildi. Avrupa’nın en büyük platolarından biri olan yerin yapımında 60 ayrı marangoz ekibi canla başla her gün çalışıyor. Aynı ortamı yakalamak için bölgedeki göle yapay nehir açıldı. Toplamda 1500 kişi çalışıyor. 

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen