Cum. Nis 26th, 2024

Galatasaray’da transferde son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Sarı-Kırmızılılar, ara transfer dönemini 1 hafta erken açtı! Terim’in listesindeki tüm oyuncular için resmi görüşmeler başladı. Resmi görüşmelere start veren Galatasaray Yönetimi, teknik patron Fatih Terim’in listesi doğrultusunda gerekli temasları kurdu.

ONYEKURU

Nijeryalı yıldızın menaJeri D’avila ile beklenen görüşme İstanbul’da gerçekleşti. Genç yetenekle uzun süre önce anlaşan Sarı-Kırmızılılar, Monaco ile pazarlık sürecinde de mesafe kat etti. Transferin gerçekleşmesi halinde, ya en baştan ya da kiralama süresinin sonunda Onyekuru’nun bonservisi kesin olarak Galatasaray’a geçecek.

FENERBAHÇE’DE DEVREDE

Monaco’nun en ciddi şartı bu. Sarı-Kırmızılı kulüp 5 milyon Euro’luk bir teklif iletti. Ancak görünen o ki, anlaşma 1.5 yıllık kiralama ve ardından zorunlu satın almayla 7.5 milyon Euro civarında bir rakam karşılığında gerçekleşecek. Yıldız oyuncuya Fenerbahçe’nin de talip olduğu biliniyor.

DIEGO COSTA

Cim Bom’da liste başı Diego Costa. Brezilyalı golcü, dün itibarıyla Atletico Madrid’den resmen ayrıldı. Cim Bom’un teklifini değerlendiren 32 yaşındaki yıldız, birkaç gün içerisinde kararını bildirecek.

JUVENTUS DA DEVREDE

Menajerler vasıtasıyla kurulan ilk temasların olumlu geçtiği ve Galatasaray cephesinde bu transfere çok sıcak bakıldığı belirtiliyor. Anlaşma olursa, Cim Bom bonservis ödemeden dünya çapında bir golcüyü daha renklerine bağlamış olacak. Costa için Arsenal ile Juventus’un da devrede olduğu iddia ediliyor.

KENAN KARAMAN

Yönetim, gurbetçi yıldızın bonservisini sezon sonunda bedava almak için görüşmeler yapmıştı, ancak işler değişti. Terim, forvet hattında yapacağı güncelleme için Kenan’ın ikinci yarıda mutlaka kadrosunda olmasını istiyor. Alman kulübü Fortuna Düsseldorf ile yeniden görüşmeler yapıldı.

TERCİHİ GALATASARAY

Oyuncunun bonservis bedeliyle ilgili bir anlaşmazlık var. Ancak pazarlıkların bir süre daha devam edeceği belirtiliyor. Bu arada Kenan Karaman’ı Beşiktaş’ın da çok istediği, ancak Milli futbolcunun Galatasaray’da ısrar etmesi nedeniyle anlaşmanın gerçekleşmediği öğrenildi.

ALİ AKMAN

Bursaspor’un harika çocuğu Ali Akman’a Avrupa kulüplerinin ilgisi devam ediyor. Her ne kadar hem 18 yaşındaki forvet hem de temsilcisi Ayhan Akman, Galatasaray’a söz vermiş olsalar da, transferin devre arasında gerçekleşmesi adına Bursaspor’la bir görüşme yapılacak.

BURSASPOR AVRUPA’YA GÖNDERMEK İSTİYOR

Yeşil-Beyazlılar, genç oyuncuyu Avrupa’ya satarak para kazanmak istiyor. Galatasaray cephesi ise sezon sonunda bedava alabileceği genç yetenek için bonservis ödemek istemiyor. Taraflar, takas formülüyle bir çözüm yolu bulmayı deneyecek.

GARRY RODRIGUES

Fenerbahçe’ye veda etmesinin ardından, Türkiye’den ayrılmadan hemen önce Galatasaraylı yöneticilerle görüşen Garry Rodrigues, transfer için anlaşmaya varmıştı. Sarı-Kırmızılılar, yıldız kanat oyuncusunu opsiyon olarak bekletiyor. Galatasaray’da öncelik Onyekuru’da.

SEZON SONUNA KADAR KİRALIK

Ancak Nijeryalı yıldızda bir sorun çıkması halinde, en kısa sürede Rodrigues’in transferi gerçekleşecek. Al İttihad kulübüyle de görüşmelerin tamamlandığı ve oyuncunun sezon sonuna kadar kiralanması konusunda herhangi bir pürüz bulunmadığı belirtiliyor.

AYTAÇ KARA

Galatasaray’ın ara transfer dönemi öncesi işini imza aşamasına getirdiği ilk oyuncu Aytaç Kara… 5 Ocak itibarıyla Aytaç’ın Kasımpaşa ile yollarını tamamen ayırması ve Galatasaray’a imza atması bekleniyor. Sarı-Kırmızılılar bu operasyon için kasasından herhangi bir bonservis bedeli çıkarmayacak. 27 yaşındaki orta saha oyuncusuyla da Türk Lirası üzerinden 3.5 yıllık bir kontrat yapılacak.

250 TL’ye varan hoş geldin bonusu Misli.com’da

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen