Çar. May 1st, 2024

Amiral gemisi Samsung Galaxy S22 akıllı telefonlar için geri sayım başlarken cihazlarla ilgili detaylar da netleşiyor. Bu kez SamMobile internet sitesi serinin temel versiyonunun pil kapasitesi hakkında önemli detaylar paylaştı.

Güney Koreli SafetyKorea sertifikasyon kurumuna göre Galaxy S22 karşımıza 3.700 mAh pille çıkacak. Mevcut amiral gemisi Galaxy S21’in 4.000 mAh kapasiteli bir pille donatıldığını hatırlatalım. Yani önceki modele göre 300 mAh‘lik bir düşüş söz konusu.

Daha önce Galaxy S22’nin Samsung’un son yıllardaki en kompakt amiral gemisi akıllı telefonu olacağı bildirilmişti. Pil kapasitesindeki azalma buna bağlanıyor. Zira şirketin boyutu küçültmek için pilden ödün vereceği söyleniyordu.

Galaxy S22 ne zaman tanıtılacak?

Şirkete yakın kaynaklara göre yeni seri tasarım olarak mevcut modellere benzeyecek. Galaxy S22’nin 6.06 inç düz AMOLED ekran ve bölgeye bağlı olarak Snapdragon 898 ya da Exynos 2200 yonga setiyle gelmesi bekleniyor.

Lansman tarihi konusunde henüz kesinleşmiş bir tarih yok. Ancak Güney Koreli devin yeni amiral gemisi akıllı telefonlarını Aralık veya Ocak ayında düzenleyeceği Galaxy Unpacked etkinliğinde tanıtacağı bildiriliyor.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen