Cum. Nis 26th, 2024

Riverdale’in en tarz sahibi karakterlerinden biri olan Veronica Lodge’ı canlandıran Camila Mendes, kırmızı halıda sonbaharın sevilen trendlerine uyum sağladığını gösterdi.

Mendes Amazon Prime Video’da Fairfax için Los Angeles’ta bir lansman etkinliğine katılırken, sezonun trendlerini yakından takip ettiğini kanıtladı. Giderek daha soğuk olan sonbahar havasını umursamayan Camila, seksi siyah Versace görünümü ile hırkasıyla poz verdi.

Camila, nervürlü örgü hırkayı bir Versace çanta, bilek bağcıklı siyah topuklu ayakkabılar ve kemerli bir kalem etekle eşleştirdi. Hayran bırakan detayı ise cut-out detayına hayran olmayı sağlayabilecek, belinde ansızın çıkmış arsız kemer detayıydı. Asimetrik aksesuar belinin bir yarısından dışarı fırlayarak, kemer tokasındaki altın Medusa amblemini ortaya çıkarıyor. Heyecanlandıran bir detay!


Bu daha riskli cut-out görünümlerinden bazıları hakkında ne hissettiğimizden hala emin değiliz, ancak Camila’nın kıyafeti bizi bu bel kesimlerine hayran olabileceğimize ikna etti.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen