Cum. Mar 29th, 2024

Yeme-içme sektöründeki başarısını uluslararası arenada hız kesmeden sürdüren Q Food & Beverage Group, HuQQabaz markasıyla adını duyurmaya devam ediyor.

Trend yaratan ve büyük beğeni toplayan konseptiyle eşsiz lezzet deneyimleri sunan HuQQabaz, Türkiye ve yurtdışında bulunan 16restoran sayısını 2022 sonuna kadar toplam 40 noktaya ulaştıracak. HuQQabaz Kurucu Ortak ve Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet F. Yağlı; “Bizim başarımız markamızın stratejisini pandemi gibi olağanüstü süreçlere de hızla adapte olacak şekilde kurgulamak ve yeni konseptleri hayata geçirmek… HuQQabaz markamızla hem Türkiye’de hem de yurt dışında aldığımız ilgi bizi mutlu ediyor. HuQQabaz ile amacımız 2022 senesi sonuna kadar 10 ülkede 40 restoran sayısına ulaşarak 56 milyon dolar ciroya ulaşmak” dedi.

Yeme-içme sektöründe farklı konsept ve deneyimleriyle küresel bir marka haline gelen Q Food & Beverage Group, HuQQabaz markasıyla Türkiye’de ve dünyada büyüme yolculuğuna hız kesmeden devam ediyor. Trend yaratan ve büyük beğeni toplayan konsept restoranlar sunan HuQQabaz, 2022 senesinin sonuna kadar Türkiye’de 3, yurt dışında açacağı 21 restoranla toplam restoran sayısını 40’a çıkaracak.

Yiyecek ve içecek sektöründeki küresel markalar arasında olduklarını belirten HuQQabaz Kurucu Ortak ve Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet F. Yağlı, “HuQQabaz markamızla yeme-içme sektöründe bugün 4 ülkede 21lokasyonda 1100 çalışanımızla hizmet veriyoruz. 2022 sonuna kadar ise 10 ülkede 40 lokasyondaekibimizi 2000 kişiye çıkartma hedefimiz yer alıyor. Bizim başarımız markamızın stratejisini pandemi gibi olağanüstü süreçlere de hızla adapte olacak şekilde kurgulamamız ve yeni konseptleri hayata geçirmemiz… HuQQabaz markasını 2022 senesi sonunakadar 10 ülke ve 40 lokasyonda yer almak amacıyla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Yeme içme sektöründeki başarımızı yurt dışındaki atılımlarımızla daha değerli kılmayı ve 2022 senesi sonunakadar 56 milyon dolar ciroya ulaşmayı hedefliyoruz” diye açıklamada bulundu.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen