Cts. Haz 29th, 2024

Publicis Groupe dünya çapındaki tüm çalışanlarına esneklik, fırsat ve büyüme imkanını bir ortada sunan yapay zeka dayanaklı platformu olan Marcel’e özel bir tecrübe programı olan Work Your World’ü 7 Aralık’ta duyurdu. 2022 Ocak ayı prestijiyle, güvenlik ve sıhhati merkezine alan program sayesinde Publicis Groupe bünyesindeki her çalışan, dünya genelinde kümenin varlık gösterdiği rastgele bir ülkede 6 haftaya varan müddetlerde çalışabilecek.

Publicis Groupe Global Lideri ve CEO’su Arthur Sadoun: “Hibrit dünyanın Publicis’teki herkes için bir fırsata dönüşebilmesi ve çalışma hayatının geleceğini daha yaratıcı ve cüretkar hale getirmek için uzun müddettir çalışıyoruz. Pandeminin sona ermediğini biliyoruz, dünyanın rastgele bir vakit diliminde tekrar duraksayabileceğinin de farkındayız. Fakat bu durum, ufkumuzu ve perspektifimizi sınırlamak için bir neden değil. İleriye yönelik hareket etmeye devam edeceğiz. Çünkü kriz bir gün sona erecek ve biz çalışanlarımızın, Publicis’teki profesyonel ve ferdî tecrübelerini eşsiz hale getirmekle yükümlüyüz” formunda konuştu.

Publicis Groupe Global CSO’su Carlo Serrano ise; “Pandeminin kısıtlamalarına karşın çalışanlarımız son derece tesirli ve odaklı bir formda çalıştı ve tıpkı kendileri üzere, yarar sağlayan ve ehil bir şirkette çalışmayı hak ediyorlar. Work Your Wold programı, global çaptaki ölçeğimiz, çeşitlilik prensibimiz ve Marcel sayesinde, her Publicis çalışanının daha büyük, daha güzel ve daha aydınlık bir dünyada yol almasına yardım edebilecek” dedi.

Work Your World, 2022 yılının başında devreye girecek; çalışanlar Marcel’in giriş sayfası üzerinden aşağıdaki adımları takip edebilecek:

  • Publicis ofislerinin yer aldığı 100’den fazla ülkede, Marcel’in yapay zeka teknolojisi tarafından kendilerine özel seçilen mahallî ve global lokasyonları inceleyebilecekler.
  • Erişim verilen ülke ve lokasyonlara yönelik son dakika güncellemelerini, lokal sıhhat ve iş regülasyonları eşliğinde görebilecekler, böylelikle seyahatlerinden evvel gerekli tedbir ve önlemleri uygulayabilecekler.
  • Programın Publicis ekosistemine özel olan Home Swap Home özelliği üzerinden çalışma arkadaşlarıyla konaklama paylaşımı ve değiş tokuşu yapabilecekler.
  • Marcel’in yapay zeka özelliği üzerinden farklı ülkelerdeki çalışanlarla ilişki kurarak ilgili lokasyonlarda çalışma ve yaşamanın nasıl olduğuna, seyahat etmek için en yanlışsız zamanlamanın ne vakit olduğuna ait ve daha birçok misal ayrıntısı öğrenebilecekler.
  • Uzmanlardan anlık olarak takviye alıp, seyahat, sıhhat düzenlemeleri, vize ve çalışma müsaadesi üzere süreçlere yönelik 24 saat boyunca anında takviye alabilecekleri özel bir davet merkezine erişimleri olacak.
  • Çalışanlarımız, kendileri tarafından ve kendilerine özel tasarlanmış bir network olan Work Your WorldTopluluğuna dahil olabilecek.

Work Your World geleceğe yönelik bir inisiyatif, fakat Publicis Grouope’un her vakit sahiplendiği miras ve kıymetlerinin bir sonucu: Viva La Difference. Marcel sayesinde her çalışan bu programa erişebilecek ve öteki ofisleri, kültürleri ve hayat üsluplarını ortak çalışmaya dayalı bir topluluk aracılığıyla deneyimleyebilecekler.

Publicis Groupe, Aralık ayının ilerleyen günlerinde Marcel üzerinden gerçekleşecek ikinci Viva La Difference seminerinde Work Your World programı hakkında daha fazla ayrıntı paylaşacak.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen