Çar. Nis 24th, 2024


Zeytinburnu Belediyesi Gençlik Merkezi (ZEYGEM), ilçede bulunan 21 lisede, üniversiteye hazırlanan 4 bin 346 öğrenciye; canlı dershane, 900’den fazla kaynak kitap, 15 farklı yayınevinden derlenen 350 binden fazla soru bankasından oluşan çevrimiçi eğitim setini fiyatsız olarak dağıtıyor.

Zeytinburnu Belediyesi Gençlik Merkezi (ZEYGEM), ilçedeki 21 lisede üniversiteye hazırlanan 4 bin 346 gence, Pakodemy platformu üzerinden canlı dershane, 900’den fazla kitap, 15 yayınevinden oluşan 350 bin soru bankası çevrimiçi eğitim setini fiyatsız olarak verdi. Zeytinburnu Belediyesi, böylece ilçede yaşayan ve üniversiteye hazırlanan gençlerin ailelerine de ekonomik olarak eğitim dayanağı sunuyor. Yapılan araştırmalara nazaran ortalama 10 ile 20 ortasında test kitabı alan lise son öğrencileri, yaklaşık 10 bin TL civarında test kitaplarına para harcıyor. Ayrıyeten dershaneye gidecek öğrencilerin ailelerinin en az 30 bin TL’yi gözden çıkarması gerekiyor. Zeytinburnu Belediyesi’nin sunduğu bu dayanakla gençler imtihana daha verimli çalışarak, ailelerin bütçelerini de zorlamamış oluyorlar.

Şimdiye kadar 21 lisede yaklaşık 4 bin 346 lise son sınıf öğrencisine ulaşan ZEYGEM grupları, okulları tek tek dolaşarak öğrencilerle görüşmeye devam ediyor. Öğrenciler ZEYGEM yetkilileri tarafından kendilerine verilen şifre ve kullanıcı ismini platforma girdikten sonra çevrimiçi olarak anında eğitimlere başlayabiliyorlar.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen