Per. May 2nd, 2024

Remedy Entertainment yayınlamış olduğu SSS ile Alan Wake 2’nin çeşitli sebeplerden ötürü sadece dijital olarak çıkacağını, fiziksel kopyasının olmayacağını söyledi.

“Öncelikle, çok fazla sayıda oyuncu tamamen dijitale kaymış durumda. Disk sürücüsü olmayan bir Sony PlayStation 5 alabiliyorsunuz ve Microsoft’un Xbox Series S cihazı da sadece dijital bir konsol. Günümüzde modern oyunların sadece dijitale çıkması çok da ender görülen bir şey değil.

İkincisi, disk versiyonunu üretmeyerek oyunun fiyatını 60$/60€ ve PC versiyonunu ise 50$/50€ bandında tutmuş oluyoruz.

Son olarak da, bir disk versiyonu yollayıp da oyunu indirmenizi gerektirmek istemedik – bunun da iyi bir deneyim olmayacağını düşünüyoruz” diyor Remedy.

Aslında bu konuda söylenecek şeyler var tabii ki. Eğer oyunun fiyatı bu açıkladıklarından daha düşük olsa anlaşılırdı ama hala daha zaten çoğu oyun 60$ bandında satılıyor. Alan Wake 2’nin kutulu versiyonu olsa bir anda fiyatı 70$ olmayacaktı herhalde. Kutulu versiyon hazırlayıp “oyunu indirme gerektirme” kısmı da iyi bir bahane değil çünkü aynı durum diğer oyunlar için de geçerli sonuçta. Kutulu versiyona kapıyı tamamen kapayarak bu oyunları satın almayı ve sahip olmayı seven oyuncuları anlamadıklarını göstermiş Remedy.

Neyse… Alan Wake 2’nin Epic Games Store’daki TR fiyatı 322 TL gibi son derece uygun biçimde belirlenmiş. Zam gelme ihtimaline karşı şimdiden satın almanız yararınıza olur.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen