Cum. Tem 5th, 2024

Keçiören Belediyesi bünyesinde önümüzdeki günlerde yayın hizmetine başlayacak olan Angara TV’nin program çekimleri tüm süratiyle devam ediyor. Birbirinden renkli içeriklerle yayın hayatına başlangıç yapmayı hedefleyen Angara TV’de müzik programları da yer alacak.

Bu kapsamda Keçiören Belediyesi Konservatuvarı Genel Sanat Direktörü Ertuğrul Karabulut’un koordinatörlüğünde konservatuvarda misyonlu saz sanatkarları birbirinden hoş Türk Halk Müziği yapıtlarını enstrümantal olarak icra ettiler. Vatandaşlar tarafından sıklıkla dinlenen yapıtların Angara TV stüdyosunda kayıt altına alındığı müzik programında tıpkı vakitte Türk Sanat Müziği müzikleri da enstrümantal olarak icra edilecek.

Keçiören Belediye Lideri Turgut Altınok, Angara TV’de Türk toplumunun kültürel bedellerini yaşatan sanatsal yayınların yapılacağını aktararak, “Angara TV’nin yayın vizyonunda sanatı, sanatçıyı ve kültürümüzü yaşatma gayesi yer alıyor. Ankaralılık kültürünün yanı sıra Türk kültürüne ilişkin pahaların yaşatılması da temel esaslarımızdandır. Kentimizin tarihi, kültürel ve sanatsal derinliklerini gün yüzüne çıkaran, ulusal ve manevi kıymetlerimize sahip çıkan içeriklerle TV yayınlarımızı sürdüreceğiz.” tabirlerini kullandı.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen