Cts. May 18th, 2024

İtalya’da uzmanlardan oluşan bir ekiple, yıllar süren AR-GE çalışmaları sonucunda, hassas bebek ciltleri için geliştirilen OlgaCola Milano Ultra Gentle Wash şampuan artık Türkiye’de.

Lüks anne-bebek ürünlerinin bulunduğu noktalarda satışa sunulan, yeşil biyoteknoloji ürünü şampuan, prebiyotik ve probiyotikler, GSH güçlendirici içerikler ile botanik biyoteknolojiler kullanılarak üretildi.

Atopik bebek ciltleri koruma altında!

Tamamen vegan olan, insana ve tüm ekosisteme zararlı olabilecek hiçbir bileşen içermeyen şampuan, OlgaCola Milano’nun uzmanlığında, dünyanın dört bir yanından gelen botanik özler, algler ve mikroorganizmalardan elde edilen ultra konsantre güçlendiriciler ile üretildi. Ürünün ilk uygulamadan itibaren cildi yatıştıran, sakinleştiren ve cilt kızarıklığını önleyen yüksek teknolojili formülasyonu, bebeklerin doğal mikro florasını dengeleyerek koruma altına alıyor.

Sebum İyileştirme Kompleksi

Şampuanda kullanılan fitokompleksler cildin lipid bariyerini onarıyor, çok kuru ve irrite olmuş cildin onarılmasına yardımcı oluyor ve cildin bariyer işlevini destekleyen hidrolipid tabakasını iyileştiriyor. Bu kompleks, tüm OlgaCola Milano’nun tüm ürünlerinde bulunuyor.

Ben tamamen yeşilim!

Ürünün ambalajı da şeker kamışından elde edilen ve yenilenebilir biyo-bazlı polietilen olan GREEN PE’den yapıldı.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen