Per. May 2nd, 2024

Pandemi sürecinde yaşanan birçok düşünce ve krizin yanında yüz yüze fuarların ve aktifliklerin de gerçekleşemediğini belirten Plastik Sanayicileri Federasyonu (PLASFED) İdare Konseyi Lideri Ömer Karadeniz: “Sektörümüzü, dünya plastik sanayisi ile tekrar bir ortaya getirecek olan Plast Eurasia fuarı bizi birinci günkü üzere heyecanlandırıyor” dedi.

Plast Eurasia İstanbul Fuarı, Bölümümüz İsmine Ülkemizin En Büyük Gurur Kaynağıdır

Plast Eurasia İstanbul Fuarı’nın Türk plastik kesimini memleketler arası platformda en yeterli biçimde temsil ettiğinisöyleyen Ömer Karadeniz, “Öncelikle bu hoş tertibi yıllardır muvaffakiyetle sürdüren TÜYAP Fuarcılık’a en kalbi hislerimle şükranlarımızı sunuyorum. Ortadan geçen 30 seneye baktığımızda, birinci günden bu vakte kadar yalnızca yerli üretici ve konukları değil tıpkı vakitte birçok memleketler arası üretici ve konukları ağırlayan, plastik bölümünü milletlerarası arenada bir ortaya getiren, üretim ve ihracata istikamet veren, ülke iktisadının gelişimine katkı sağlayan Plast Eurasia İstanbul Fuarı, bölümümüz ismine ülkemizin en büyük gurur kaynağıdır” dedi.

Sanal Fuarlar Fiziki Fuarların Yerini Tutamadı

Pandemi sürecinin hem iş hem de olağan hayata kısıtlamalar getirdiğini belirtenÖmer Karadeniz, “Fiziki fuarlardan o kadar uzak kaldık ki, alternatif tahliller üretmek ismine sanal fuarlara yöneldik. Her ne kadar teknoloji vasıtasıyla bu eksikliği gidermeye çalışsak da sanal fuarlar asla fiziki fuarların yerini tutamadı. Teknolojik gelişmeleri ne kadar takip etsek ve adapte de olsak, kesimimiz için eşi gibisi olmayan ve adeta memleketler arası platformda gurur kaynağımız olan Plast Eurasia İstanbul Fuarı’nın eksikliğini geçen sene ziyadesiyle hissettik” dedi.

Plast Eurasia İstanbul, Ülkemiz Plastik Endüstrisinin Gelişimine ve Büyümesine Kıymetli Katkılar Sağlamaya Devam Edecek

1 – 4 Aralık 2021 tarihlerinde düzenlenecek olan Plast Eurasia Fuarının, Avrupa’nın en büyük plastik sanayi fuarlarından biri olduğuna vurgu yapan Ömer Karadeniz, “Plast Eurasia İstanbul, dalı tekrar bir ortaya getirerek ülkemiz plastik endüstrisinin gelişimine ve büyümesine değerli katkılar sağlamaya devam edecektir. Bu hoş aktiflikte geniş bir iştirakçi profilinin de yer alacak olması ve eserlerini sergilemesi, plastik dalını memleketler arası vitrinde yeniden ön plana çıkaracak ve ülkemizin imajını üst düzeylere taşıyacaktır” dedi.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen