Per. May 2nd, 2024

İnsan kaynakları idaresinin deneyimli ismi Dr. İrfan Gültaş, Eminevim İnsan Kaynakları ve Takviye Genel Müdür Yardımcılığı misyonuna getirildi.

Türkiye’nin 122 noktasında 1500’ü aşkın çalışana sahip Eminevim’in insan kaynakları süreçlerine, yapılan yeni atamayla Dr. İrfan Gültaş liderlik edecek. Ulusal ve memleketler arası ölçekteki farklı şirketlerde 25 yılı aşkın bir deneyime sahip olan Gültaş, tasarruf finansman dalının kurucusu ve başkan şirketi Eminevim’in büyüme amaçları doğrultusunda insan kaynakları stratejilerinin belirlenmesi, çalışan bağlılığının desteklenmesi, performans odaklı ve yenilikçi bir kurumsal kültür oluşturulması kapsamında gerçekleştirilecek İnsan kaynakları uygulamalarının idaresinden sorumlu olacak.

Dr. İrfan Gültaş hakkında

Orta Doğu Teknik Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu İdaresi Bölümü’ndeki lisans eğitiminin akabinde İstanbul Üniversitesi’nde Davranış Bilimleri alanında yüksek lisansını ve tıpkı üniversitede İnsan Kaynakları alanında doktora eğitimini tamamlamıştır. İnsan Kaynakları alanında bankacılık, perakende, süratli tüketim ve hizmet kesimlerinde ulusal ve memleketler arası ölçekteki farklı şirketlerde 25 yılı aşkın deneyimi bulunan Gültaş, finans alanında Garanti Bankası, Türkiye Finans İştirak Bankası ve son olarak Vakıf İştirak Bankasında üst seviye yöneticilik vazifelerinde bulunmuştur.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen