Cts. Haz 29th, 2024

Talaşlı imalat sanayine uzun yıllar hizmet vermek gayesiyle 1981 yılında kurulan Türkiye makine endüstrinin başkan markası Tezmaksan, Türkiye’nin teknoloji liderliğini üstlendiği seyahatinde 40. yılını toplumsal medyaya özel hazırladığı tanıtım sinemasıyla kutladı. Tezmaksan’ın kurulduğu günden bu yana Türkiye talaşlı imalat sanayine kattığı bedeli yansıtan sineması Emre Altuğ seslendirdi.

Türkiye talaşlı imalat endüstrisinin başkan markası Tezmaksan, 40. yılına özel toplumsal medya için hazırladığı tanıtım sineması ile geçmişten bugüne bölüme kattığı yenilik, tahlil ve pahaları vurguladı.

Tanıtım sinemasında Türkiye’nin geleceği olan dijital ve teknolojiye yatırım yaptığını vurgulayan Tezmaksan, gayelerini de Türkiye endüstrisinin üretim gücünü artıran tahlil iştirakiyle anlatıyor. Hizmet kapasitesi ve fabrika yatırımlarıyla Türkiye endüstrisine sunduğu kıymetleri ve kazandırdığı suratı da ön plana çıkaran markanın 40 yıllık seyahati; dijitale ve otomasyona verdiği ehemmiyet ve dalda yarattığı katkıyla yansıyor. Tezmaksan; hayat verdiği projeleri, bölüme kazandırdığı birincileri ve yenilikleri de işlediği kısa tanıtım sinemasında Türkiye’ye verdiği kıymeti bir sefer daha gösteriyor.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen