Cts. May 18th, 2024

Google’ın verilerine göre 2022 Cadılar Bayramı’nda en çok aranan ünlülerde açık ara kazanan Kim Kardashian oldu. Realite televizyon yıldızı ve girişimci, X-Men serisinden Mystique görünümüyle dikkatleri çekmeyi başardı. Tamamen mavi ten, sarı gözler ve ateş kırmızısı saçlarıyla Mystique’in karakter ayrıntılarını yakalamıştı.

Kardashian’ın ardından Billie Eilish, kısmen kostümüyle ilgili bazı tartışmalar nedeniyle en çok aranan ikinci ünlü oldu. Eilish’ bebek gibi, erkek arkadaşı Jesse Rutherford yaşlı bir adam gibi giyinmişti.

Ariana Grande de üçüncü sırada yer aldı. 2000 yapımı “Best in Show” adlı filmdeki Emmy ödüllü aktris Jennifer Coolidge’in karakterinden ilham aldı. Grande, estetiği siyah suni kürk astarlı yaka ceket, ağır pembe ruj, yoğun maskara ve pembe göz farı ile yansıttı.

Louisiana Eyalet Üniversitesi jimnastikçisi ve TikToker Olivia Dunne, asi bir melek görünümü ile dördüncü oldu. Kostümünün üstüne melek kanatları taktı, file çoraplarla siyah bir korse ve deri bir mini etek kombinledi.

Beşinci olan “Sideline” muhabiri Devan Kaney, Philadelphia Eagles’a ve merhum Galler Prensesi Diana’ya olan aşkını ilham aldı; yeşil ve gri üniversite ceketi görünümünü yeniden yarattı.

Altıncı sırada, en sevdiği televizyon annelerinden biri olan Marge Simpson’a benzeyen, kendisini sarı tenli, silindirik mavi saçlı, yeşil elbiseli ve ünlü televizyon karakterine dönüştüren Lizzo vardı.

Megan Fox yedinci sırada yer aldı. O ve nişanlısı Machine Gun Kelly, eski ünlü çift Pamela Anderson ve Tommy Lee’yi yansıttı. Fox, Anderson’ın sarı saçlarından dekolteli bir elbiseye kadar tüm detayları kullanmıştı.

Diddy, Batman serisinden Joker kostümüyle sekizinci sırada yer aldı. Görünüm, Heath Ledger’ın “Kara Şövalye”deki Oscar ödüllü performansını andırıyordu.

Google’ın sıralaması, “Grease” dizisinden Danny Zuko gibi giyinmiş, arkaya taranmış saçları ve siyah deri ceketi ile çıkan pop yıldızı Harry Styles ile tamamlandı.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen