Cum. May 3rd, 2024

Warhammer Skulls etkinliğine bu yıl da iki ücretsiz Warhammer 40K strateji oyunu eşlik etti. 90’ların klasik strateji oyunu Final Liberation: Warhammer Epic 40,000‘i GOG’dan, Warhammer 40,000: Gladius – Relics of War‘i ise Steam’den ücretsiz olarak kapabilirsiniz.

Final Liberation, 1997’de Microsoft Windows için piyasaya sürülen, 2015’te GOG.com’da yayınlanan sıra tabanlı bir taktik video oyunu. O yıllarda ünlü olan FMV ara sahnelerin de bolca kullanıldığı oyun tamamen tek kişilik bir hikaye anlatıyor. Final Liberation’ı kütüphanenize eklemek için 28 Mayıs’a kadar zamanınız var. Oyunu GOG.com ana sayfasındaki Giveaway bannerından alabilirsiniz.

Warhammer 40,000: Gladius – Relics of War ise 2018 tarihli, sıra tabanlı bir 4X strateji oyunu. Steam’de oyunun ana hali ücretsiz veriliyor ama DLC’ler ve paketler paralı. Yine de en azından ana oyun kütüphanemde bulunsun diyorsanız onu da şu sayfadan alabilirsiniz.

Göker’in hazırladığı En İyi 16 Warhammer 40K Oyunu listesinde de Gladius 4. sıradaydı, onu da hatırlatmış olayım. Hatta benim hatırlatmamla yetinmeyin, hala okumadıysanız o listedeki oyunları da not alıverin.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen