Paz. May 5th, 2024

ING’nin yer aldığı iki finansman süreci, Türk sermaye piyasaları ve finans dalının saygın tertiplerinden “Bonds & Loans Türkiye Mükafatları 2021” kapsamında iki mükafata layık görüldü. ING’nin milletlerarası uzmanlık ve tecrübesi ile finansman alanında Türkiye’deki kurumları desteklemekten memnunluk duyduklarını belirten ING Türkiye Kurumsal Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Ayşegül Akay, “Türkiye’nin büyümesine ve kalkınmasına katkıda bulunmaya ve milletlerarası tecrübemizi ülkemize aktarmaya devam edeceğiz” dedi.

Finansman alanında memleketler arası uzmanlık ve tecrübeye sahip ING’nin yer aldığı iki finansman süreci, GFC Media Group tarafından düzenlenen, Türk sermaye piyasaları ve finans kesiminin saygın tertiplerinden “Bonds & Loans Türkiye Mükafatları 2021” kapsamında iki mükafata layık görüldü. ING’nin kreditör olarak yer aldığı sürdürülebilirlikle ilişkili Denizbank DPR (Diversified Payments Right) Seküritizasyon Süreci “Yılın Yapılandırılmış Finansman İşlemi” mükafatını alırken, ING’in ortak önder düzenleyici bankalardan biri olarak dayanak verdiği İstanbul Büyük Kent Belediyesi Tahvil İhracı ise “Yılın En Düzgün Kurumsal İşlemi” olarak seçildi.

Ayşegül Akay: Memleketler arası tecrübemizi ülkemize aktarmaya devam edeceğiz.

ING’nin finansman alanında dünya çapındaki yetkinliğini vurgulayan ING Türkiye Kurumsal Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Ayşegül Akay, “Uluslararası piyasalardan sağlanan ve bilhassa uzun vadeli finansmanların ülke iktisadının gelişimi açısından değerli olduğuna inanıyoruz, bu kapsamda ING olarak milletlerarası uzmanlık ve tecrübemiz ile Türkiye’de farklı birçok finansman sürecinde etkin olarak yer almaktan ve Türkiye’deki kurumları desteklemekten memnunuz. Kreditör ve ortak başkan düzenleyici olarak takviye verdiğimiz iki sürecin de kesimde epeyce hürmet duyulan Bonds & Loans Türkiye Mükafatları 2021 kapsamında ödüllendirilmesinden ötürü ayrıyeten gurur duyuyoruz. ING olarak, Türkiye’nin büyümesine ve kalkınmasına katkıda bulunmaya ve memleketler arası tecrübemizi ülkemize aktarmaya devam edeceğiz” dedi.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen