Paz. Nis 28th, 2024

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından inşaat yapıları tamamlanan Kent Meydanında mermer imalat çalışmaları, dükkânların alüminyum doğramaları ile elektrik imalat çalışmaları devam ediyor. Lider Gürün, devam eden çalışmaları yerinde incelerken projenin son durumu hakkında bilgi aldı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından üretimi devam eden ve kentin otopark sıkıntısını büyük ölçüde çözeceği ön görülen Kent Meydanındaki çalışmalar devam ediyor.

Menteşe Belediyesinin yer tahsisini, Büyükşehir Belediyesinin üretimini üstlendiği projede inşaat yapıları tamamlanırken öbür süreçlerde aralıksız olarak sürüyor.

24 bin 172 metrekare alan üzerine inşa edilen Kent Meydanı projesi kapsamında mermer imalatı, dükkânların alüminyum, doğrama süreçleri ile mekanik ilişkileri ve elektrik imalatları devam ediyor. Önümüzdeki günlerde merdiven basamak imalatlarına başlanacak.

Gürün, Kent Meydanı Projesini İnceledi

Yapımında sona yaklaşılan Kent Meydanı çalışmalarını yerinde inceleyen Muğla Büyükşehir Belediye Lideri Dr. Osman Gürün proje hakkında yetkililerden bilgi aldı. 4 katlı yeraltı otoparkı, toplumsal alanlar ve dükkanların bulunduğu itibar projenin Menteşe’nin çehresini değiştireceğini belirten Lider Gürün, çalışmaların kısa müddette tamamlanıp Muğla’ya yakışan bir toplumsal alanın hizmete sunulacağını söyledi. Gürün, projenin hizmete girmesiyle otopark kapasitesinin de değerli oranda artacağını ve trafik konusunda yoğunluğun daha da azaltılmasını amaçladıklarını belirtti.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen