Cts. May 18th, 2024

New York İlkbahar/Yaz 2023 sezonunun büyük bir bölümünde markalar, kendileri için en iyi olduğunu bildikleri şeyleri sergilediler. Erkek giyiminden ilham alan rahat terzilikle yakalı gömlekleriyle Monse; havadar ve özgür ruhlu elbiseleriyle Ulla Johnson, en iyi bildikleri stilleri bir üst seviyeye taşıdı. Marc Jacobs’ın yardımıyla inanılmaz derecede taze hisseden Fendi bile, ilkbahar için markanın en ikonik çantası Baguette’ye dikkat çekti.

Tartışmasız seksi sofistike stilde ustalaşan Khaite, şovu için en iyi Khaite atmosferine girdiğini hissettirdi.

Koleksiyon, güzel yapılandırılmış blazerlerı, dar şeffaf tül elbiseleri ve rahat ama rafine edilmiş geniş bacaklı pantolonları içeriyordu. Fantastik trençkotlar hem kısa hem de şımarık ve daha uzun çizgi siluetlerini içerisinde barındırırken; erkeksi köşe taşlarıyla yan yana gelen feminen unsurlar, etiketin imrenilen çizgisine tam olarak uyan rahat görünümünden ödün vermiyor.

Genel olarak, yoğun bir gece hayatı olan ancak Y2K’nın renkli pop gösterişliliğine ilgi duymayan herkes için mükemmel tasarımlar… Zarif dökümlü krem elbise ve deri bağcıklı pantolon gibi kahraman parçalar ise gardırop için ideal seçenekler sunuyor.

Ve kıyafetler kesinlikle bu şovdaki ana semboller olsa da, aksesuar serisinin önemi yok sayılmamalı. Ne de olsa, doğru ayakkabı, çanta ya da mücevher eksikliğinden mahvolmuş muhteşem bir parti görüntümü hoş karşılanmaz. Neyse ki Khaite, şık topuklu sandaletleri ve ışıltılı altın takılar sayesinde mükemmel bir görünüme sahip olmak için gerekli detayları sunuyor.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen