Çar. Haz 26th, 2024

Camila Morrone ile Leonardo DiCaprio’yla dört yıllık birlikteliğinin ardından ilişkilerini sonlandırdı. Birden fazla kaynak, çiftin sessizce ayrıldığını bildirdi. DiCaprio ve Morrone temsilcileri, haberler hakkında yorum yapmayı reddetti.

16 Haziran’da 25. yaş gününü kutlayan aktris/model, 47 yaşındaki oyuncunun çıktığı ilk 26 yaşındaki kişi olmayacak. İlişki geçmişine bakıldığında DiCaprio, 25 yaşın üstündeki kadınlardan hoşlanmıyor gibi gözüküyor.

Bir kaynak çift için şunları söyledi: “DiCaprio, Care Gala’dan Unicef Gala’ya ve Saint Tropez’e kadar Morrone olmadan etkinliklere katılıyor ve tatillere çıkıyor. Tobey McGuire ve Jamie Foxx gibi tüm arkadaşlarıyla takılmaya daha fazla zaman harcıyor.”

Kaynak, Morrone’un “bütün yaz çekim yaptığını” söyledi. DiCaprio ve Morrone’nin “çok yakın” olmasına rağmen, Temmuz ayından beri birlikte görülmediklerini söyleniyor.

DiCaprio, görünüşe göre 26 yaşında veya daha büyük bir kadınla hiç çıkmadı. Ve 47 yaşında başlamaya niyeti yok gibi görünüyor. Oyuncu ile sevgilisi, Morrone’un 25 yaşına girdikten sadece aylar sonra ayrıldığı bildirilmesi bunu destekliyor.

Haziran ayında modelin 25. doğum günü yaklaştığında, sosyal medyada ilişkilerinin kaderi hakkında şakalar yapıldı. DiCaprio’nun önceki kız arkadaşlarının yaşlarını gösteren bir grafik birkaç yıldır sosyal medyada dolaşıyor ve bir güncelleme alacak gibi görünüyor.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen