Cts. May 4th, 2024

Samsun’da yapılacak olan ‘TEKNOFEST 2022’ hazırlıkları için Gaziantep’te bulunan Lider İbrahim Sandıkçı, bilim atölyelerinde incelemelerde bulundu

Canik Belediye Lideri İbrahim Sandıkçı, Samsun Valiliği uyumunda gerçekleştirilen ziyaret programı kapsamında Gaziantep’e gitti. Samsun’un öbür İlçe Belediye liderleriyle birlikte katıldığı ziyaret programında Gaziantep Büyükşehir Belediye Lideri Fatma Şahin’le görüşen Lider İbrahim Sandıkçı, 2022 yılında Samsun’da gerçekleştirilecek olan ‘TEKNOFEST 2022’ hazırlıkları için bilim atölyelerinde incelemelerde bulundu. Geçtiğimiz yıl Gaziantep’te gerçekleştirilen TEKNOFEST ile ilgili ziyaretçilerine bilgi veren Gaziantep Büyükşehir Belediye Lideri Fatma Şahin, Gaziantep’in bu teknoloji atağını nasıl gerçekleştirdiğini anlattı. Lider Fatma Şahin, TEKNOFEST 2022’in Samsun ölçeğinde nasıl daha verimli ve sürdürülebilir formda gerçekleştirilebileceği konusunda görüşlerini aktardı.

SANDIKÇI BİLİM ATÖLYELERİNİ İNCELEDİ

Bilimsel çalışmalara büyük kıymet verdiklerini lisana getiren Canik Belediye Lideri İbrahim Sandıkçı, üniversite öğrencilerinin ferdi bazdaki çalışmalarına da takviye verdiklerini belirtti. Canik’teki ilgili kurum ve kuruluşlarla iş birliği içinde hareket ederek bu cins çalışmalara belediye olarak hazırlandıklarını tabir eden Lider Sandıkçı, TEKNOCANİK ismiyle ilçede ‘Model Roket ve Hava Araçları Eğitimi’ projesini hayata geçirdiklerini söyledi. Gaziantep’teki Bilim Atölyelerini ziyaret ederek çalışmaları yerinde inceleme fırsatı bulan Canik Belediye Lideri İbrahim Sandıkçı, “Önümüzdeki yaz düzenlenecek olan TEKNOFEST 2022’de ilçe olarak değerli rol oynayacağımızı buradan aktarmak istiyorum” diye konuştu.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen