Cum. Nis 26th, 2024

Türkiye’nin birinci memleketler arası e-ticaret ve online giysi platformu Modanisa’da Yetenek Kazanımı & Küresel Fiyat ve Yan Haklar Yöneticiliği vazifesine James O. Aydoğan getirildi.

5 kıtada 140 ülkeye gönderi yapan ve yıllık 350 milyon ziyaretçiye ulaşan Türkiye’nin birinci milletlerarası ticaret ve online giysi platformu Modanisa, Yetenek Kazanımı & Küresel Fiyat ve Yan Haklar Direktörlüğü’ne uzun yıllardır Microsoft’ta misyon yapan James O. Aydoğan’ı getirdi.

James O. Aydoğan, Londra Metropolitian Üniversitesi Pazarlama ve Bağlantı Bölümü’nden 1999 yılında mezun oldu. İş hayatına Quest Search and Selection şirketinde başladı ve burada sırasıyla Recruiter, Senior Recruiter ve İdare Danışmanlığı misyonlarını üstlendi. Sonrasında Ajilon’da Yönetici, PCA Consulting Executive Recruiter, Vertex Resourcing’de Danışmanlık Yöneticisi, Stanton Chase Kıdemli Danışman (Executive Search Consultants), Heidrick & Struggles’ta Kadro Önderi ve son olarak Microsoft’ta Talent Acquisition Lead: Yönetici düzeyi EMEA olarak vazife aldı.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen