Pts. Eki 14th, 2024

Üretim aksamalarının büyük kayıplara neden olduğu petrokimya tesislerinde yanlışsız güç transfer eserlerinin seçilmesi ve bakımlarının hakikat yapılması çok değerli.

Petrokimya tesislerinde kullanılacak olan ve arızasız çalışmayı sürdürmesi gerekli olan; kompresörler, pompalar ve elektrik motorlarının içinde bulunan rulmanlar en güç şartlarda dahi çalışmaya uygun olmalıdır.

Kullanılan güç transfer eserlerinin hasar ve arızalarının büyük bir kısmı ‘ürünlerin yanlış kullanılmasından ve bakımlarının gerçek yapılmamasından’ kaynaklanıyor.

NSK SNN SERİSİ PLUMMER YATAKLARI

Silkar Endaş’ın geniş eser alternatifleri ortasında yer alan NSK markalı SNN Serisi Plummer rulman yatakları petrokimya tesislerinde tercih ediliyor. En şiddetli uygulamalarda bile gereksinimleri karşılayacak çeşitli teknik alternatifler sunan NSK rulman yataklarında; kolay montaj ve demontaj imkanı sunar ve bakımı kolay yapılır. NSK’nın performansı yüksek rulmanlarıyla donatılan SNN serisi plummer blokları, maliyet azaltmaya yardım ediyor.

DOĞRU ESER KULLANIMI

ENDAŞ AKADEMİ; petrokimya tesislerindeki teknik işçisi, gerçek eser kullanımı konusunda bilgilendirici online eğitimler veriyor. Hem teknik ve hem de pratik hususları içeren “Güç Transfer Online Eğitimleri”nde; montaj & demontaj metotları ve ekipmanları, rulman hasarları, rulman hasar sebepleri, rulman hasarlarını engelleme metotları ve rulman konusundaki son gelişmeler anlatılıyor

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen