Pts. May 13th, 2024

Oyunun bugüne kadarki en büyük etkinliklerinden biri olan PUBG MOBILE X Arcane işbirliği oyun içi değerli güncellemelerin yanı sıra Türkiye’de oyun severleri bir ortaya getiren çeşitli özel etkinlikler ile kutlandı.

PUBG MOBILE’ın bugüne kadarki en büyük ve kıymetli iş birliklerinden PUBG MOBILE X Arcane paydaşlığı ile savaş alanı, League of Legends animasyon serisine ilişkin özel içerikler, karakterler ve yeteneklerle orijinal dinamiklere kavuştu. Oyun içinde ve offline etkinliklerde büyük ilgi gören bu dev işbirliği, PUBG MOBILE’ın oyun deneyiminisürekli geliştirmek için hayata geçireceği gibisi büyük işbirliklerinin de öncüsü oldu.

Ayna Dünyası’nda kıyasıya mücadele
PUBG MOBILE oyuncuları dizinin en tanınmış şampiyonlarından Jinx, Vi, Jayce yahut Caitlyn’e dönüşerek Erangel, Piltover ve Zaun ortasında seyahat edip kıyasıya bir çaba içerisine girdi. Ayna Dünyası’nda başka oyunculara karşı savaşan ve mağlup olan oyuncular ise orjinal halleri ile Erangel’e geri döndü.

Bu yeni alan, savaş ve keşif dinamiklerinin yanı sıra Arcane dünyasında neler olduğuna dair birçok ipucunu oyun severlere sundu. 3 Ocak tarihine kadar devam edecek bu süreç boyunca oyuncular, Hex Shards ve öteki gereçleri kullanarak kıssayı tamamlamaya ve Jinx, Vi, Jayce ve Caitlyn’i Runeterra’ya geri döndürmeye çalışacak. Ayrıyeten devam eden bu süreçte Ayna Adası ya da Klasik Mod maçları oynayarak keşif ilerlemesini geliştirebilecek ve özel Arcane sözleri ile eşyaları kazanarak Arcane şampiyonlarını tekrar oluşturabilecek.

PUBG MOBILE bu özel işbirliği için tanınan isimlerin yer aldığı özel bir görüntü yayınladı. Bu görüntüde Arcane karakterlerine bürünen üç isim, Hexcrystal ile Erangel’e ışınlandı ve PUBG MOBILE başkanının takımına katılmak için paraşütle atlayarak airdrop kutusu için kıyasıya bir gayrete girdi. PUBG MOBILE, Türk oyuncularına büyük kıymet veriyor ve Türk kültürü ve tanınan ünlülerle Türk oyunculara daha mahallî ve yaratıcı şeyler getirmeyi hedefliyor.

Oyuncuların merakla beklediği bu yeni dünyanın tanıtımı için Türkiye’de çeşitli etkinlikler düzenlendi. Birincisi, League of Legends ve PUBG MOBILE yayıncılarının bir ortaya geldiği yayıncılar ortası online turnuva oldu. PUBG MOBILE Türkiye resmi Youtube kanalında yayınlanan ve kıyasıya uğraşlara, eğlenceli anlara konut sahipliği yapan bu turnuvanın galibi ünlü PUBG MOBILE oyuncusu Barış G’nin grubu oldu.

Bu aktifliğin devamında yeniden Türkiye’nin en sevilen PUBGM ve LOL yayıncıları bu sefer oyuncularla offline olarak bir ortaya geldikleri PUBG MOBILE x Arcane İnternet Cafe aktifliğine imza attı. Beş farklı turnuvanın tamamlandığı ve yaklaşık bin kişinin katıldığı aktiflikte ayrıyeten armağanlı çekilişler, soru-yanıt ve söyleşi seansları gerçekleşti. Cosplaylerle renklenen aktifliğin PUBG Mobile Türkiye YouTube kanalından yayınlanan eğlenceli görüntüsü da epey ilgi çekti.

PUBG MOBILE sürpriz içeriklerle oyuncularla buluşmaya devam edecek ve önümüzdeki günlerde büyük bir IP işbirliği daha açıklamayı planlıyor.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen