Cum. May 3rd, 2024

Kung fu, macera ve fantaziyi bir araya getiren Twilight Monk serisi video oyunu oluyor. Metroidvania türündeki 2D aksiyon-macera oyunu el çizimi grafikler, özenle tasarlanmış metroidvania zindanları ve açık dünyaya sahip olacak.

Twilight Monk serisinin ilk kitabı olan Secrets of Kung Fulio’da tanıştığımız Raziel Tenza oyunun da baş kahramanı olacak. Raziel iblis avcısı Ancient Monks of Twilight ırkının son temsilcilerinden biri ve görevi de Speria topraklarına doluşmuş olan doğaüstü iblisler olan Darksprite ordularına dünyayı dar etmek.

Oyunun yayıncılığını Gravity Game Arise yapacak. Çok sayıda platformda yayınlanacak olan oyunun çıkış tarihi ise henüz belli değil.

Oyunun geliştiricisi Aquatic Moon, Trent Kaniuga’nın kurduğu bir stüdyo. Kaniuga Marvel çizgi romanlarında çalışmış, sonrasında Capcom’da konsept çizeri, seslendirme sanatçısı ve sinematik yönetmenliği yapmış, sonrasındaysa Blizzard Entertainment’a katılarak World of Warcraft ve Diablo III’e tasarımlarıyla katkı sunmuş bir isim. Hatta League of Legends ve Legends of Runeterra’nın da tasarımlarında parmağı olan bir isim. Twilight Monk ise stüdyonun ilk büyük oyunu olacak diyebiliriz.

Trent Kaniuga’nın Twilight Monk’a dair yayınladığı tasarım videolarından birini aşağıda izleyebilirsiniz:

Steam sayfasıysa şurada.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen