Sal. May 21st, 2024

Yemeksepeti Banabi, uygulamadaki seçili eserlerden verilen her siparişin aynısından 2 adet de Koruncuk Vakfı’na bağışladı. Toplamda 30 bin adetten fazla eser Koruncuk Vakfı bünyesindeki Koruncukköyler’e gönderildi.

Yemeksepeti’nin süratli market alışverişi hizmeti Yemeksepeti Banabi, dayanışmanın, yardımlaşmanın ve paylaşmanın kıymetini bir sefer daha öne çıkardı. Bu kapsamda Yemeksepeti Banabi, uygulamadaki temel besin, ferdî bakım ve kırtasiye üzere eser kümelerinden oluşan 67 eserlik özel bir “Paylaşma Günü” kategorisi oluşturdu. Yemeksepeti Banabi bu kategorilerden sipariş verilen her eserden 2 adet de Koruncuk Vakfı’na bağışladı.

Kampanya saatlerinde Yemeksepeti Banabi Paylaşma Günü Kategorisi’nden 15 binin üzerinde eser siparişi verildi. Böylelikle Yemeksepeti Banabi eğitime erişimleri doğrultusunda Koruncuk Vakfı tarafından desteklenen 140 kız çocuğuna siparişlerin iki katı olarak 30 bin adetten fazla eseri Evyap, Colgate, L’Oréal, Reckitt ve Unilever firmalarının da takviyesi ile bağışladı. ‘’Sepette paylaşmak var!’’ bildirisiyle gerçekleştirilen bağışlarda kullanıcılar tarafından en çok makarna, hijyenik ped, un eserleri sipariş verildi.

Ürünler 6 Aralık 2021’de Yemeksepeti Banabi depolarından yola çıkarılarak, Koruncuk Vakfı’nın İstanbul Bolluca ve İzmir Urla’daki köylerine gönderildi.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen