Cts. May 11th, 2024


Küçükçekmece’de adrenalinseverlerin uğrak noktası haline gelen Soğuksu ve Selçuklu Macera Parkları yaz döneminde binlerce ziyaretçiye hoşça vakit geçirme ve spor aktiviteleriyle buluşma imkânı sundu. Eğlenceyi fiyatsız sunan macera parkları, yaz periyodu boyunca 4 bin 800 macera tutkununu ağırladı. 

Küçükçekmece Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından ilçeye kazandırılan Soğuksu ve Selçuklu Macera Parkları son 4 ayda ziyaretçi akınına uğradı. Macera parklarında yediden yetmişe tüm vatandaşlar; kaya tırmanışı, hür düşüş, zepline ve ip parkurlarından oluşan oyun alanlarında gerilim atarak, keyifli dakikalar geçirdi. 

Adrenalin tutkunları unutmayacakları anılar biriktirdi

Ziyaretçilerine kendi hudutlarını bilme, rekabet atmosferi, risk alma üzere ortamlar sunarak, heyecan, adrenalin üzere hislerini besleyen aktivitelerle eşsiz bir tecrübe yaşatan macera parklarında dönem sona erdi. Vatandaşların ferdî, takım halinde ya da aileleriyle keyifli vakit geçirdiği parklarda  adrenalin dolu anlar yaşanırken, ziyaretçiler de unutmayacakları anılar biriktirdi.

2024’te 1 Mayıs prestijiyle kapılarını aralayacak

2024 yılı 1 Mayıs prestijiyle kapılarını tekrar ziyaretçilerine açacak olan Soğuksu ve Selçuklu Macera Parkları ile ilgili, Küçükçekmece Belediyesi toplumsal medya hesaplarından ve 444 4 360 numaralı telefondan detaylı bilgi edinilebilir.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen