Cum. May 3rd, 2024

Türkiye Dans Sporları Federasyonu 2021-2022 Dönemi Sportif Salsa Ligi birinci etabı Antalya Büyükşehir Belediyesi mesken sahipliğinde Cam Piramit’te ikinci günde yapılan finallerle tamamlandı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi ile Fatih Haktan Coşkun Gençlik ve Spor Kulübü işbirliğiyle düzenlenen Türkiye Dans Sporları Federasyonu 2021-2022 Dönemi Sportif Salsa Ligi birinci etabı Cam Piramit’te yapıldı. İki gün süren ve renkli manzaraların yaşandığı turnuvaya Türkiye’nin her yerinden ve her yaş kümesinden yaklaşık 500 dansçı katıldı.

MADALYALARINI MERASİMLE ALDILAR

Yarışmaya katılan sportmenlerin ailelerinin büyük ilgi gösterdiği karşılaşmalar renkli manzaralara sahne oldu. 13 kategoride gerçekleşen Salsa Ligi’nde 5 yaşından 70 yaşına kadar sportmenler kıvrak danslarıyla hünerlerini sergiledi. Heyecanlı geçen final karşılaşmaları sonrası dereceye giren sportmenler madalya ve kupalarını merasimle aldı. Yılda 6 etap olarak düzenlenen müsabakalar sonunda kategorilerinde en çok puanı toplayan sportmenler, yurt dışında Türkiye’yi temsil etme hakkı kazanıyor.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen