Paz. Nis 28th, 2024

Canlı renk alternatifleri ve ultra hafif dizaynıyla, birden fazla platformda oyun oynayanlar için kullanım kolaylığı sağlayan Logitech G435 LIGHTSPEED kablosuz oyun kulaklığı, Türkiye’de satışa sunuldu. Kulaklık, yüksek süratli kablosuz teması LIGHTSPEED ve Bluetooth teknolojisini bir ortaya getiren donanımıyla birçok aygıtta oyunculara kusursuz bir tecrübe sunuyor. Sürdürülebilir gereçlerle tasarlanan G435, etraf dostu eser özelliğiyle de beğeni topluyor.

Oyun teknolojileri ve ekipmanlarının dünyadaki önder markası Logitech G, en yeni oyun trendlerini yakından takip eden oyun severler için tasarladığı, ultra hafif yapıya sahip Logitech G435 LIGHTSPEED kablosuz oyun kulaklığıyla fark yaratıyor. Logitech G435; kullanım konforunu, sürdürülebilir gereçlerden üretilen tasarımı, capcanlı renk seçenekleri ve çoklu platform dayanağı ile birleştirerek harika bir oyun tecrübesi sunuyor.

Ultra hafif yapısıyla konforlu bir oyun tecrübesi…

Logitech G435 LIGHTSPEED kablosuz oyun kulaklığı, 165 gram yüke sahip ultra hafif yapısıyla uzun müddetler konforlu bir kullanım vadediyor. Küçük ve orta büyüklükte baş boyutları için optimize edilebilen Logitech G435 LIGHTSPEED, isteğe nazaran sesi sonlandırabiliyor.

Çevre dostu oyun kulaklığı: G435

Logitech G’nin bugüne kadar tasarladığı en sürdürülebilir kablosuz oyuncu kulaklığı olan G435 LIGHTSPEED, karbon tesirini sıfıra indirmeye dayalı yüksek kaliteli CarbonNeutral® sertifikasına sahip, etraf dostu eser olma özelliğiyle de öne çıkıyor. 22 oranında geri dönüştürülmüş plastik kesimlere ve memleketler arası etraf kuruluşu Orman İdare Kurulu (FSC) sertifikalı ormanlardan üretilen kâğıt ambalaja sahip G435 LIGHTSPEED kablosuz oyun kulaklığı, etraf ve sürdürülebilirlik bahislerinde hassas kullanıcılara da hitap ediyor.

Logitech G435 LIGHTSPEED, 2.4GHz suratında kablosuz irtibatı ve Bluetooth kombinasyonuyla bilgisayara, PlayStation’a ve taşınabilir aygıtlara bağlanarak oyuncuların gereksinimlerine yönelik azamî performans sağlıyor. Bluetooth takviyesiyle taşınabilir aygıtlara kolaylıkla bağlanırken, oyun oynamanın ynında müzik dinlemeye de imkan tanıyor.

Logitech G435 LIGHTSPEED kablosuz oyun kulaklığının 40 mm çapındaki şoförleri varlıklı ve kesintisiz bir ses kalitesi sunarken, çift “beam-forming” özelliğine sahip mikrofonları da art plandaki gürültüyü azaltıyor. Sesi en yüksek biçimde ileten Logitech G435 LIGHTSPEED, başka oyuncularla tıpkı ortamdaymış hissiyatı oluşturarak yaka mikrofonu muhtaçlığını da ortadan kaldırıyor. G435 ses ve mikrofon konusundaki üstünlüğüyle tıpkı vakitte görüntü konferans sistemleri için de ülkü bir kulaklık olarak dikkat çekiyor.

Siyah ve neon sarı, mavi ve ahududu, beyaz ve lila ikili renk kombinasyonları ile satışa sunulan yeni Logitech G435 LIGHTSPEED, oyuncuların şahsileştirilmiş usullerini ve oyun oynama biçimlerini sergilemelerine imkan sağlarken, görme engelli kullanıcılar için özel olarak tasarlanmış göstergeler içeren küçük dokunuşlarıyla da öne çıkıyor.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen