Cum. May 3rd, 2024


Karabağlar Belediyesi, Selvili Mahallesi’nde bulunan Abidin Dino Parkı’nı baştan sona yenileyerek çağdaş bir görünüme kavuşturdu. Fen İşleri Müdürlüğü’yle Park ve Bahçeler Müdürlüğü takımlarının çalışmalarıyla tamamlanan park, yeni yüzüyle vatandaşların kullanımına sunuldu. Yenileme çalışmaları kapsamında parkın büyük kısmı yeşil alan oldu. Spor ve çocuk oyun alanları, yürüyüş yolu ve dinlenme alanları kazandırıldı.

Karabağlar Belediye Lideri Muhittin Selvitopu, 58 mahallesi bulunan Karabağlar’daki parkları, belirlenen program doğrultusunda elden geçirdiklerini söyledi. Baştan sona yenilenen parkların vatandaşların beğenisini kazandığını belirten Lider Selvitopu, “Karabağlar 60-70 yıl evvel başlayan çarpık kentleşmeden en çok etkilenen ilçelerin başında geliyor. Vatandaşlarımızın soluk alıp dinlenebilecekleri, çocuklarımızın özgürce koşturabileceği bu tıp yeşil alanlara çok gereksinim olduğunun farkındayız. Bu nedenle bulabildiğimiz ve imar şartları uygun her boş alanı parka dönüştürüyoruz. Vakte yenik düşen parklarımızı da kendi takımlarımızla baştan sona yeniliyoruz” dedi.

Karabağlar Belediyesi’nin ilçedeki parkları baştan sona yenilemeye ve vatandaşların nefes alabilecekleri yeni alanlar yaratmaya devam edeceğini vurgulayan Lider Selvitopu, “500 bin insanımızın günlük hayatını kolaylaştırmak, herkese eşit hizmet götürmek için çalışmayı sürdüreceğiz” diye konuştu.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen