Paz. May 12th, 2024

Kale Alarm tarafından hayata geçirilen panik butonu, 65 yaş üstü aile büyüklerinin günlük hayatlarında daha rahat ve inançta hissetmelerine yardımcı oluyor

Günümüzde birçok kişi iş hayatı, pandemi yahut çeşitli sebeplerle içinde bulunduğu hayatın ağır temposunda aile büyüklerinin yanında dilediğince vakit geçiremiyor. Bu türlü vakitlerde bilhassa de 65 yaş üstü aile büyüklerinin konutlarında güvenlik muhtaçlığı artıyor. “Güvenlik ve Ötesi” sloganı ile alarm sistemlerini kullanıcıların gereksinimlerine nazaran tasarlayan Kale Alarm; bu noktada sunduğu panik butonu tahlili sayesinde meskenlerinde yalnız kalan, dışarı çıkamayan, kronik hastalığı yahut bedensel manisi bulunan aile büyüklerinin ömür alanlarını daha inançlı hale getiriyor. Rastgele bir acil durum anında tek tuşla harekete geçen sistem, gerekli yerlere dakikalar içerisinde sinyal göndererek yardım çağırıyor.

Yoğun çalışma temposunun yanı sıra pandemi üzere şartlar aile büyüklerinin her vakit yanında olmamızı engelliyor. Bu durum yangın, hırsızlık üzere tehlikelere; acil sıhhat durumları üzere olasılıklara karşı aklımızın onlarda kalmasına neden oluyor. “Siz yoksanız biz varız” anlayışını benimseyerek kullanıcılarına farklı kategorilerde güvenlik tahlilleri sunan Kale Alarm, bu noktada geliştirdiği panik butonu ile aile büyüklerinin kendilerini daha rahat hissetmelerini sağlayarak hayat kalitelerini yükseltiyor.

Tek tuşla inançta olun

Kullanıcıların tercihine nazaran kablolu ya da kablosuz seçenekleri ile güvenlik düzeyini artıran panik butonları; meskenlerinde yalnız yaşayan, dışarı çıkamayan, kronik hastalığı yahut bedensel mahzuru olan 65 yaş üstü aile üyelerinin can ve mal güvenliğini muhafaza altına almaya katkıda bulunuyor. Bireyler kendilerini inançta hissetmedikleri anda panik butonu uygulaması sayesinde yalnızca tek tuşa basarak ambulans, polis ya da itfaiye üzere ünitelere basitçe ulaşabiliyor. Polis ve ambulans üzere ilgili kolluk kuvvetleri sinyali alır almaz olay yerine gelerek kullanıcının güvenliğini sağlıyor. Panik butonu kronik rahatsızlığı olan bireyler tarafından da çarçabuk kullanılabiliyor. Böylelikle hasta yakınları günlük işlerine rahatlıkla devam ederken, yakınlarının da gözü geride kalmıyor. Kamera sistemi dayanağı de sunan Kale Alarm, bakıma yahut denetime gereksinim duyan bireylerden daima haberdar olunmasına da imkan tanıyor.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen