Cts. May 18th, 2024

Alternatif Bank’tan Kur Muhafazalı TL Vadeli Mevduat Hesabı sahiplerine özel VOV Kart ile 1000 TL’ye varan nakit iade fırsatı!

Alternatif Bank devreye aldığı “Kur Muhafazalı TL Vadeli Mevduat” hesabı ile birikimlerini Türk Lirası olarak değerlendirirken kur riskine karşı korumak isteyen müşterileri için avantajlı bir kampanya başlattı. Kampanya kapsamında, 3 – 31 Ocak tarihleri ortasında Alternatif Bank’ta Kur Muhafazalı TL Vadeli Mevduat Hesabı açtıranlar TL birikimlerini kurdaki değişimlere karşı korurken, 2022 yılı sonuna kadar VOV Banka Kartı ile yapacakları alışverişlerden toplam 1000 TL’ye varan nakit iade kazanma hakkı elde ediyor. Kur Muhafazalı TL Vadeli Mevduat Hesabı açmak isteyenler Alternatif Bank web sitesini ve şubelerini ziyaret edebiliyor.

Kampanya ile ilgili görüşlerini bildiren Alternatif Bank Kişisel ve Dijital Bankacılıktan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Gökay Dede, “Alternatif Bank olarak, ferdî müşterilerimize sunduğumuz tahlilleri daima güzelleştirmeye ve muhtaçlığa nazaran şekillendirmeye itina gösteriyoruz. İçinde bulunduğumuz periyotta tasarruf ve birikimleri değerlendirirken, riski hakikat yönetebilmenin ehemmiyeti daha da artmış durumda. Bu kapsamda hayata geçirilen Kur Muhafazalı TL Vadeli Mevduat Hesabı, son periyotta kurlarda yaşanan dalgalanmalara karşı tasarrufları için inançlı bir liman arayan müşterilere yönelik kıymetli bir yatırım enstrümanı olarak öne çıkıyor. Alternatif Bank olarak, lanse edilmesinden çok kısa bir müddet sonra eseri müşterilerimize sunmaya başladık. Artık de Kur Muhafazalı TL Mevduat Hesabı için bankamızı tercih edenlere özel bir nakit iade kampanyası başlatıyoruz. Yeni kampanyamız kapsamında, 31 Ocak tarihine kadar Alternatif Bank’ta Kur Muhafazalı TL Vadeli Mevduat Hesabı açan müşterilerimiz, VOV Kartları ile Şubat ayından itibaren yılsonuna kadar yapacakları alışverişlerinden toplam 1000 TL’ye varan nakit iadesi kazanabilecekler. Ayrıyeten çok yakın vakitte Alternatif Bank Taşınabilir yahut İnternet Bankacılığı üzerinden de bu esere sahip olabilecek müşterilerimiz, birikimlerini değerlendirirken avantajlı faiz oranları ve 0 stopaj imkânından da yararlanabilecekler. Önümüzdeki devirde de yenilikçi yaklaşımımızla, ferdî müşterilerimize katma kıymetli tahliller sunmayı sürdüreceğiz.” diye konuştu.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen