Çar. May 1st, 2024

Apple’ın Eylül ayında düzenlenmesi beklenen tanıtım etkinliği yaklaşırken, iPhone 15 ile ilgili spekülasyonlar tüm hızıyla yayılmaya devam ediyor. Telefonun yapısını temelden değiştiren titanyum alaşımlı çerçeve, ilk katı hal ses düğmesi ve USB-C şarj bağlantı noktası, yeni iPhone sersisinin sahip olduğu söylenen sayısız özellik arasında yer alıyor.

Şimdi, yeni bir iddia, iPhone 15’in bir dizi canlı renkle geleceğini öne sürüyor ve bu renklerin arasında hayranların daha önceki favorilerinden bazıları da bulunuyor.

9T5Mac’in bildirdiğine göre Çinli Weibo sitesindeki bir kaynak, Apple’ın yaklaşmakta olan iPhone 15 ve iPhone 15 Plus’ı parlak yeşil bir tonda da üreteceğini iddia ediyor.

Bu renk yeni gibi gözükse de, aslında nane yeşili iPhone 11 ve 12 ile bazı benzerliklere sahip olmasıyla hayranlarını nostaljik bir yolculuğa çıkarabilir. Ayrıca aynı kaynak, iPhone 15 Pro’nun ‘özel’ koyu kırmızı bir tonda da üretilebileceğini iddia ediyor. Bu, iPhone 14 Pro’nun koyu tonundan biraz daha açık renkli olabilir. Yayına göre pembe ve mavi renkleri de Apple’ın denediği diğer renkler arasında yer alıyor.

2015’te iPhone 6S’nin pembe altın rengi ve 2015’te çok satan mercan renkli iPhone XR ile pembenin pek çok farklı tonunu daha önce gördük. Parlak pembe bir iPhone’un ufukta göründüğüne dair yıllardır söylentiler bulunsa da, henüz bu renkte bir iPhone ile karşılaşmadık.

Mavi, iPhone 12’de lacivert ve iPhone 14’te daha yumuşak bir pastel ton da dahil olmak üzere geçmişte pek çok farklı tonuyla karşımıza çıktı.

Ayrıca 9to5Mac, yaklaşan iPhone 15’in eski XR modeline benzer parlak bebek mavisi tonlarında gelebileceğini tahmin ediyor.

Renkler hakkındaki yeni sızıntı, iPhone 15 ve diğer Apple ürünlerinin geleceğini çevreleyen bir spekülasyon dalgasının ortasında geliyor. Çok sayıda söylenti, iPhone 15 Pro’nun önceki paslanmaz çelik çerçevesinden yüzde 45 daha hafif olan bir titanyum alaşımından yapılacağına işaret ediyor. Ayrıca, Nisan ayında sızan bir iPhone görüntüsü, sessize alma düğmesinin değiştirilebileceğini öneriyor.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen