Per. May 2nd, 2024

Fenerbahçe’de gösterdiği performansın ardından Avrupa devlerini peşinden koşturan Arda Güler, Real Madrid’e transfer olmuş ancak talihsiz bir sakatlık geçirerek yeni takımında maça çıkamamıştı.

Genç yeteneğin sahalara döneceği tarihi İspanyol basını duyurdu. 

REKOR BONSERVİSLE GİTTİ

Barcelona’nın da takımına katmak istediği 18 yaşındaki genç yıldız, seçimini Real Madrid’den yana kullanırken Fenerbahçe’ye bonuslarla birlikte 30 milyon Euro’luk bonservis geliri kazandırdı.

EN İYİLER LİSTESİNDE YER ALIYOR

CIES, 19 yaş altı en yüksek piyasa değeri olan futbolcuların listesini yaptı. Sezon başında Fenerbahçe’den Real Madrid’e transfer olan milli oyuncu Arda Güler, listede yer almayı başardı.

İşte o isimler;

1) YOUSSOUFA MOUKOKO
2) VITOR ROQUE
3) RICO LEWIS
4) EVAN FERGUSON
5) ENDRICK
6) FACUNDO BUONANOTTE
7) STEFAN BAJCETIC
8) WARREN ZAIRE EMERY
9) ARDA GÜLER
10) ELIESSE BEN SEGHIR

ABD KAMPINDA SAKATLIK YAŞADI

Antrenmanlara fırtına gibi başlayan Arda Güler, başta teknik direktör Carlo Ancelotti olmak üzere izleyen herkesi büyülemişti. Takımı ile ABD kampına giden 18 yaşındaki yıldız futbolcu, yaşadığı sakatlığın ardından tedavi için İspanya’ya geri dönmüştü.

SAĞ DİZİNDEN OPERASYON

Yaşanan talihsiz sakatlığın üzerine Real Madrid resmi sitesinden yapılan duyuruda “Oyuncumuz Arda Güler, Real Madrid Sağlık Hizmetleri gözetiminde bugün sağ dizinden artroskopik bir ameliyat geçirdi. Güler, önümüzdeki günlerde iyileşme sürecine başlayacak” denilmişti.

SAHALARA GERİ DÖNÜYOR

Arda Güler henüz Real Madrid formasıyla ilk maçına çıkamadı. Sağ dizinden sakatlanan genç yeteneğin beklenenden daha erken sahalara dönmesi sahalara dönebilir.

TARİH VERDİLER

Mundo Deportivo’da yer alan habere göre Arda Güler, Real Madrid’in 27 Eylül’de oynayacağı Las Palmas mücadelesiyle sahalara geri dönebilir.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen