Çar. May 1st, 2024


Avrupa Hareketlilik Haftası kapsamında Antalya Büyükşehir Belediyesi Gündoğmuş İlçe Hizmetleri Müdürlüğü tarafından “Trafikte Ben de Varım” aktifliği düzenlendi. Yaya önceliğine dikkat çekmek için düzenlenen aktiflikte öğrenciler yaya geçitlerine boyalarla el izlerini bıraktı. 

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından Avrupa Hareketlilik Haftası kapsamında düzenlenen etkinlikler kent merkezinin yanı sıra ilçelerde de sürüyor. Bu kapsamda Gündoğmuş ilçesinde öğrenciler tarafından “Trafikte ben de varım” aktifliği gerçekleştirildi. Aktifliğe Gündoğmuş Kaymakamı Murat Yeşilyurt ve İlçe Ulusal Eğitim Müdürü Ali Atik de iştirak sağladı.

 

YAYA GEÇİDİNE EL BASTILAR

Etkinlik kapsamında Şehit Orman Mühendisi Abdullah Aydın Yatılı Bölge Ortaokulu, Merkez İlkokulu ve Kardelen Anaokulu öğrencileri Avrupa Hareketlilik Haftası’nın bu yılki teması olan “Şehrini Keşfet Gelecek İçin Enerjini Koru” yazılı pankart eşliğinde yürüyüş gerçekleştirdi. Trafikte yaya önceliğine dikkat çekmek için gerçekleştirilen aktiflik kapsamında öğrenciler plastik eldivenleri giyerek ellerini boya kovalarına daldırdı ve daha sonra yaya geçitlerine ellerini bastı. Öğrencilerin el izleriyle renklendirdiği yaya geçidi ile şoförlerin uyarılması ve yaya önceliğine dikkat çekilmesi hedefleniyor. 

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen