Per. Eyl 19th, 2024

Sosyal belediyecilik anlayışı ile vatandaşların muhtaçlıkları doğrultusunda, faal ve planlı bir formda çalışmalarını sürdüren Aydın Büyükşehir Belediyesi (ABB) muhtaçlık sahibi ailelere birçok dayanakta bulunuyor. ABB gelen müracaatları kıymetlendiren gruplar, yerinde tespit çalışmalarıyla gereksinim sahibi vatandaşlara; ısınma, beslenme, kıyafet vb mevzularda tahlil üretiyor.

Sosyal yardım müracaatları artıyor
Son vakitlerde toplumsal yardım müracaatlarındaki artış ile birlikte bilhassa çocuklu ailelerin bebek bezi ve süt talepleri giderek yükseliyor. Kente bir anne gözü ile bakan Aydın Büyükşehir Belediye Lideri Hasret Çerçioğlu’nun talimatı doğrultusunda bu taleplerin karşılanması için Toplumsal İşler Dairesi Başkanlığınca tüm ilçelerde çalışmalar sürdürülüyor.

Bebek bezi ve süt birlikte teslim ediliyor
Çalışmalar kapsamında yenidoğan ve 6 yaş ortasındaki bebeklerin farklı numaralardaki bebek bezleri, muhakkak dönemlerle ailelere teslim ediliyor. Çocukların gelişim kademesinde kıymetli yer bir tutan süt tüketimi konusunda da tahlil üreten Büyükşehir Belediyesi, bebek bezi ile birlikte litrelik süt takviyesinde de bulunuyor.

“Tüm çocukları anne şevkati ile desteklemeye devam edeceğiz.”
Son günlerde bebek bezi ve süt taleplerinin hayli arttığını belirten ABB Toplumsal Hizmetler Dairesi Lideri Vicdan Çetav, “Aydın Büyükşehir Belediyesi Toplumsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı olarak çalışmalarımıza sürat kesmeden devam ediyoruz. Son vakitlerde vatandaşlarımızın yaşadığı geçim derdi sebebiyle bebek bezi ve süt taleplerinin epeyce arttığını gözlemledik. Sayın Liderimiz Hasret Çerçioğlu’nun talimatlarıyla gelen talepleri hiç bekletmeden hane hane vatandaşlarımızın ayağına götürerek hizmetlerimizi sürdürüyoruz. Biz Aydın Büyükşehir Belediyesi olarak, kentimizde yaşayan tüm çocukları anne şevkati ile desteklemeye devam edeceğiz.” dedi.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen