Per. May 2nd, 2024


Zeytinburnu Belediyesi Bilgi Evleri’nin, öğrencilerin bilgi, maharet ve zekâ gelişimine katkı sağlayan ve birçok branşta eğitim verecek Güz – Bahar devri atölye ve kulüp çalışmaları başlıyor. Zeytinburnu Bilgi Meskeni üyelerinin fiyatsız olarak faydalanabileceği eğitimlere kayıt için son tarih 7 Ekim 2023 olarak belirlendi. Bilgi Evleri’nde; karikatür, temel fotoğraf, halk oyunları, drama, anlayarak süratli okuma, robotik kodlama, mental aritmetik, piyano, bağlama, keman, halk oyunları atölyelerinin yanı sıra satranç, kâğıt sanatları, eğlenceli bilgiler, dikkat ve odaklanma ile akıl ve zekâ oyunları üzere alanlarda çocuklar yeteneklerini keşfetme fırsatı buluyor. Kulüp ve atölyelerde haftada bir gün bir ortaya gelinerek çalışmalar sürdürülüyor. Bir üye tıpkı anda 2 kulüp ve 2 atölye çalışmasına kayıt yaptırabiliyor.
Zeytinburnu Bilgi Konutları atölye ve kulüp çalışmalarıyla, üyelerin temel el hünerleri kazanması, stratejik düşünme biçimleri ile dikkat ve odaklanmalarını geliştirmesi ve çeşitli sanat kollarının inceliklerini öğrenmesi amaçlanıyor.
Atölye ve kulüp faaliyetleri 9 Ekim Pazartesi günü başlayarak 17 Mayıs 2024 tarihine kadar 8 ay boyunca devam edecek. 3, 4, 5, 6, 7, 8. sınıftaki Bilgi Evi’ne üyeliği olan öğrencilerin faydalanabileceği etkinliklere, yeniden Zeytinburnu’ndaki Bilgi Evleri’nden kayıt yaptırılabiliyor.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen