Cum. May 3rd, 2024


İkonik kesimlerin yaratıcısı Brooks Brothers, klasik Amerikan tarzını özgün tasarım, üstün kalite ve el personelliği ile çağdaş halde yorumlayarak koleksiyonlarına taşıyor. Marka 205 yılı aşkın mirasının sunduğu zenginliğe övgü niteliğinde hazırladığı Sonbahar / Kış bayan ve erkek koleksiyonlarında vakitsiz, konforlu ve kendinden emin dizaynlarla günlük tarza çağdaş bir yorum katıyor. 

Tasarımdaki çizgisini 205 yıllık mirasından alan Brooks Brothers, her devrin trendlerini belirleyen moda markası olmaya devam ediyor. 2023 Sonbahar / Kış Koleksiyonu ile dikkat çeken Brooks Brothers, sonbahardan kışa uzanan ağır kent hayatını sıcak ve şık bir tarz ile karşılıyor. Kentli bayan ve erkeğin kendine güvenen şeklinin ön plana çıktığı dizaynlarda günlük tarzdan ofis şıklığına gardıroplarda yer açılması gereken pek çok seçenek sunuluyor. Rafine zevklere hitap eden markanın dünyaca ünlü ve esaslı bir ömür tarzını yansıtan ikonikleşmiş modülleri ise tekrar koleksiyonun tam merkezinde yer alıyor. 

Klasik moda çizgisini çağdaş dizaynlarla buluşturan Brooks Brothers, konforlu ve birbiriyle uyumlu işlevsel kesimlerle hazırladığı koleksiyonunda tarz sahibi bayan ve erkeğe yalın bir görünüm kazandırıyor. Sonbaharın değişken havasından kışın en soğuk günlerine kadar geniş bir kullanım alanı sunan kaliteli, akıllı yün ve kumaşlardan üretilen modeller kusursuz bir duruş ve estetik vadediyor. 

Doğadan ilham alan renk ve dizaynlar öne çıkıyor

Brooks Brothers 2023 Sonbahar / Kış Bayan Koleksiyonu’nda tabiattan, bayanın tabiatla bir bütün olan ilgisinden ilham alıyor. Koleksiyonun ana çizgilerinde şık dokular ve kaliteli kumaşlarla birleştirilmiş rahat kesitler öne çıkıyor. Vakitsiz, konforlu ve aktüel dizaynların marka kodlarıyla harmanlanmasından oluşan koleksiyon, her yaştan çağdaş bayana kendini özgür, yaratıcı ve güçlü bir formda söz etme fırsatı sunuyor. 

Koleksiyonda kullanılan kumaşlar, dokular ve özgünlük katan ayrıntılar azamî zenginlikte karşımıza çıkarken model çeşitliliği de çağdaş bayan silüetini diğer bir boyuta taşıyor. Deri kadro ve trençkotlar, yün smart gruplar, payetli setler, tüvit ekipler, şal desenli kadife ekip ve yün ceket yakalı tulum üzere favori kesimler kendine mahsus dizaynlarıyla yeni trendlere de öncülük ediyor.

Kadın koleksiyonu tabiattan ilham aldığı dört renk etrafında şekilleniyor. Vurucu renk olarak antrasitin kullanıldığı siyah konseptte balıksırtı ve kazayağı dokular, monokrom çiçek desenler, Brooks Brothers logo deseni ve tüvit dokular bulunuyor. Toprak tonlarının yüklü olduğu dizaynlarda bej, tarçın, kahve ve camel tonları hakimken ekose desenler ile Brooks Brothers logo deseninin bir başka uyarlaması sıkça görülüyor. Gri hakimiyetinin olduğu ve kazayağı dokuların ağır olarak kullanıldığı kapsül koleksiyonun vurucu rengi ise mavi. Koleksiyonun Brooks Brothers DNA’sını yansıtan en değerli paleti ise lacivert. Yüklü yünlü kumaşların yer aldığı bu konseptte lacivertin yanı sıra koyu yeşil, sarı ve kırmızı renkler de dikkat çekiyor. 

Zamanı pahalı bayanların kolay kombinler yaratmasını sağlayacak işlevsel ve basic kesimler ise değerli anların kurtarıcısı oluyor. Her kombini tamamlayabilecek yün basic örme bluzlar, basic kaşmir ve yün trikolar, Brooks Brothers logo desenli gömlek ve bluzlar, çelik örgü trikodan ceketler ve kar desenli kazaklar koleksiyonda öne çıkıyor. %100 ipek gömlekler ve bluzlar, Brooks Brothers logo desenli modeller, beli ayrıntılı pantolonlar, aksesuar ayrıntılı gömlekler, basic kaşmir ve yün trikolar, gömlek ceketler ve garnili bomberlar koleksiyonun olmazsa olmazlarından. 

Bu kışın Brooks Brothers erkeği yalınlıkta iddialı

Brooks Brothers 2023 Sonbahar / Kış Erkek Koleksiyonu, 205 yıllık Amerikan tarzı giysi çizgisinden sapmadan yeni dünya nizamına de ahenk sağlayarak özgün, alışılmadık, ilham veren, çağdaş ve sportif görünümlü bir erkek profili çiziyor. Brooks Brothers erkeği tabiattan ilham alan bu yeni dönemde itinayla seçilmiş rahat görünümler, fonksiyonelliği ön planda olan kesimler, kaliteli kumaşlarla birleştirilmiş çağdaş kesim kalıplar ile konforlu ve yalın bir görünüm kazandırıyor.

Marka, vakitsiz modülleri kaliteli kumaşlarla birleştirip dönemin favorileri haline getiriyor. Dönemin kilit görünümleri güçlü renk seçenekleriyle ütü gerektirmeyen gömlekler, yün-kaşmir ceketler, hudutlu sayıda özel olarak üretilen ekip elbiseler, %100 kaşmir trikolar, deri gömlekler olurken dış giyside ceketler, uzun trençkotlar; kaz tüyü şişme, süet ve triko yelekler ile paltolar, montlardan oluşuyor. 

Sonbahar / Kış koleksiyonunda toprak tonlarıyla doğallığın hakim olduğu konseptte vurucu renkler olarak kahverengi, haki, lacivert, siyah ve gri tonlarının kullanıldığı modeller öne çıkıyor. Dizaynlarda geniş yer verilen devetüyü, çivit mavisi, açık bej, tarçın rengi, turuncu, ekru, bebek mavisi, bordo, antrasit ve gri melanj üzere renkler ile de yumuşak bir geçiş sağlanıyor. Koleksiyonda kullanılan balıksırtı yün kumaşlar, kazayağı desenler, tüvit kumaşlı ceketler, çizgili ekipler, deriler, performans kumaştan üretilen tek ceket ve jogger pantolonlar, kaşmirler Brooks Brothers’ın tasarım, kalite ve el personelliği ile tam bir ahenk sağlıyor. 

Her dönem yeni ikonik modüllere öncülük eden markanın favori dizaynları ortasında yün smart ekipler, overshirt gömlekler, kaz tüyü puffer yelekler, performans ceket ve jogger pantolonlar, deri trençkotlar ve deri safari ceketler ile özel el üretimi ceketler görülüyor. Flanel kumaştan tek pantolonlar, kapitone desen içi ekose ayrıntılı montlar ve bomber montlar da tekrar markanın olmazsa olmaz vakitsiz dizaynlarından. 

Stilden ödün vermeden konfor sunan, kaliteli ve eforsuz modüller yeni dönemi en tezli halde karşılıyor.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen