Çar. May 1st, 2024


Beylikdüzü Belediye Lideri Mehmet Murat Çalık, Gaziler Günü dolaysıyla gazi ve şehit aileleri ile bir ortaya geldi. Yakuplu Toplumsal Tesisleri’nde gerçekleşen programda Türkiye’nin her karışında uğraşlarının ve zaferlerinin izleri bulunan gaziler hürmet, minnet ve şükranla anıldı. Programda günün mana ve kıymetine ait konuşan Lider Çalık, “Bu toprakların huzuru ve refahı için canını hiç tereddütsüz ortaya koyan değerli gazilerimizin Gaziler Günü’nü minnetle kutluyorum. Gazilerimize ve bu ülkeyi bizim için vatan kılanlara çok şey borçluyuz” sözlerini kullandı.

19 Eylül Gaziler Günü’nde Beylikdüzü Ömür Vadisi Çanakkale Zafer Meydanı’nda bulunan Atatürk Anıtı’nda çelenk sunma merasimi düzenlendi. Beylikdüzü Kaymakamı Mehmet Okur, Beylikdüzü Belediye Lideri Mehmet Murat Çalık, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Avcılar Temsilciliği Lideri Nurettin Ağaoğlu ve gazilerin iştirakiyle gerçekleşen merasimin akabinde Lider Çalık, gaziler ve şehit aileleri ile yemekte bir ortaya geldi.

Çalık: Kahraman gazilerimizin Gaziler Günü’nü kutluyorum

Yakuplu Toplumsal Tesisleri’nde düzenlenen programda konuşan Beylikdüzü Belediye Lideri Mehmet Murat Çalık, “Bu toprakların huzuru ve refahı için canını hiç tereddütsüz ortaya koyan kahraman gazilerimiz ve değerli şehit aileleri ile bir ortaya geldik. Gazilerimize ve bu ülkeyi bizim için vatan kılanlara çok şey borçluyuz. Çok büyük zorlukların içerisinden geçerek bu vatan için uğraş eden ve ebediyete intikal etmiş şehitlerimizi de rahmetle anmak istiyorum. Türkiye Cumhuriyeti’nin bedellerinden asla vazgeçmeyen idare anlayışıyla bu kenti yönetmeye devam edeceğiz. Bizi biz yapan pahaları asla unutmayacağız. Vatanımızı müdafaaya, kıymetlerimizi yaşatmaya devam edecek, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün yolundan asla şaşmayacağız. Bu vesileyle tüm kahraman gazilerimizin Gaziler Günü’nü minnetle kutluyorum” sözlerini kullandı.

Ağaoğlu: Bayrağımızın özgürce dalgalanması şehit ve gazilerimizin eseridir

Türkiye Muharip Gaziler Derneği İstanbul Avcılar Şubesi Dernek Lideri Nurettin Ağaoğlu ise “19 Eylül Gaziler günü Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün TBMM tarafından Gazi ünvanlıyla taçlandırıldığı bir gündür. Üzerinde yaşadığımız toprakların bizler için vatan dönüşmesi, bayrağımızın özgürce dalgalanması şehitlerimizin ve gazilerimizin emsalsiz yapıtıdır. İnanıyoruz ki vatan olan bu topraklar bugüne kadar olduğu üzere bundan sonrada Türk milleti tarafından en kutsal emanet olarak korunacaktır. Bu vesileyle tüm gazilerimizin Gaziler Günü kutlu olsun. Beylikdüzü Belediye Lideri Mehmet Murat Çalık bu türlü hoş bir günde bizleri bir ortaya getirdiği için kendisine çok teşekkür ederiz” halinde konuştu.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen