Cum. May 17th, 2024


Karabağlar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü takımları, Karabağlar’ın dört bir yanındaki asfaltlama ve kaldırım düzenleme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Gruplar, İzmir Demokrasi Üniversitesi Rektörlüğü’nden gelen talep doğrultusunda, üniversitenin Uzundere Yerleşkesi’nde de hummalı bir çalışma gerçekleştiriyor. Ekim ayının birinci haftasında başlayacak akademik eğitim öğretim devri öncesi yerleşkeye yaklaşık 350 ton asfalt seriliyor. 300 metre uzunluğunda kaldırım düzenlemesi yapılıyor.

Karabağlar Belediye Lideri Muhittin Selvitopu, bu asfaltlama döneminin verimli çalışmalarla sürdüğünü belirterek, “Ekiplerimiz dönemin başından bu yana, ilçemizin dört bir yanında alınteri döküyor. Muhtarlarımızın görüşlerini alarak, acil muhtaçlık duyulan sokaklara giriyor ve tekniğine uygun formda serim yapıyoruz. Ayrıyeten ilçemizde bulunan İzmir Demokrasi Üniversitesi üzere kamu kurum ve kuruluşlarının taleplerine de cevap vermeye uğraş ediyoruz” dedi.

Başkan Selvitopu, yağışlı kış günleri başlayana kadar grupların tıpkı kararlılık ve azimle çalışmalarına devam edeceğini bildirdi.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen