Per. Eyl 19th, 2024

Büyükşehir, Dilovası ilçesindeki projede süratli bir ilerleme kaydediyor

‘Mutlu kent Kocaeli’ sloganı kapsamında kent genelinde değerli yatırımlara imza atan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, hizmette dur durak demeden çalışıyor. Hayata geçirdiği projelerle Kocaeli’de yaşayan vatandaşların her gereksinimine karşılık veren Büyükşehir, imali devam eden projeleri de tamamlamak için var gücüyle çalışıyor. Bu bağlamda Büyükşehir’in Dilovası ilçesine kazandıracağı “Katlı Otopark ve Kapalı Pazar Yeri” projesinde süratli bir ilerleme kaydediliyor. Dilovası’na farklı bir kimlik kazandıracak projede kaba inşaat yapı yeterlice kendini gösterirken, bu doğrultuda Yapı Denetim Dairesi Başkanlığı grupları yer katın tabliye kalıp imalatına geçerek çalışmalarını ağırlaştırdı.

PAZAR YERİ DE OLACAK

İlçede yaşayan vatandaşların haftada bir gün rahat ve inançlı bir biçimde alışveriş yapmasını sağlayacağı 4 katlı yapı, haftanın öbür altı günü otopark hizmeti verecek. Süratli yükselen “Dilovası Katlı Otopark ve Kapalı Pazar Yeri” inşaatında 1. bodrum kat, 2. bodrum kat ve 3. bodrum katın imalatlarını tamamlayan takımlar, yapının pazar alanı olacak olan taban katında ise tabliye kalıp imalatına devam ediyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Cumhuriyet Mahallesi’nde imalini sürdürdüğü “Dilovası Katlı Otopark ve Kapalı Pazar Yeri’nin” yaz aylarında tamamlanıp, hizmete açılması planlanıyor.

165 ARAÇLIK OTOPARK

Toplam 7 bin 398 metrekare inşaat alanı üzerine yapılan “Dilovası Katlı Otopark ve Kapalı Pazar Yeri” yer kat, 1. bodrum kat, 2. bodrum kat ve 3. bodrum kat olarak dört kat formunda projelendirildi. Buna nazaran yer katta 57 araçlık otopark ve pazar yeri, 1. bodrum katta 53 araçlık otopark ve pazar yeri, 2. bodrum katta 38 araçlık otopark, 3. bodrum katta ise zabıta ve muhtar odaları, bay-bayan mescit, elektrik odası, tuvalet ve 17 araçlık otopark yer alacak. Böylece otopark 165 araçlık kapasiteye sahip olacak.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen