Per. May 2nd, 2024


Eşsiz dizaynları ile hayat alanlarına kıymet katan Doğtaş, geniş eser seçenekleri, şık dizaynları ve kalitesi ile fark yaratmaya devam ediyor. Birbirinden şık dizaynları, kaliteli ve her tarza uyan kombinleri ile Doğtaş mobilya yeni eseri Trento Koltuk grubunu görücüye çıkarmanın heyecanını yaşıyor. Doğtaş’ın yeni eseri “Trento Koltuk takımı” da ömür alanlarına estetik ve zarafet katacak. Doğtaş, Trento Koltuk Ekibi ile sade ve şık tasarımı ile konforu ve şıklığı ömür alanınıza taşıyor. Trento koltuk ekibi ile konutlar her zamankinden çok daha şık, havalı olacak.

TRENTO KOLTUK KADROSU: TAM BİR KONFOR ÜRÜNÜ 

 

 “Trento Koltuk Takımı”, kademeli kol düzeneğiyle tam bir konfor eseri olarak tasarlanmasının yanı sıra tüketiciye yeni çalışma alanları yaratma imkanı da sunuyor. Yüksek konforlu oturumu, rahatlatıcı sırt düzeneği sayesinde geniş bir oturum ve yatak olma özelliği taşıyor. Geometrik desenli kırlentleriyle birlikte renk ahengini tamamlarken, siyah ve ceviz renk şık ayak seçenekleriyle bütünleşerek nitelikli bir tasarım sunmaktadır. 

Eşsiz tasarımı ile koleksiyonu yalın çizgileriyle tamamlayan Trento Koltuk Ekibi, açık renklerdeki şönil ve kadife kumaş seçimleriyle ortama ferah bir görünüm katarken; kol ve sırt kısmındaki kapitone dikiş ayrıntılarıyla tasarımı bütünlemektedir. 

TRENTO KOLTUK GRUBU İLE STİLİNİ KİŞİSELLEŞTİR

Evde en çok vakit geçirilen alanlardan biri oturma odaları. Doğtaş koltuk grupları ile bu alanlarda şık ve son derece konforlu bir ortam yaratmak mümkün. Farklı kumaş ve gereç seçimlerinin yanı sıra geniş bir tasarım skalası da sunan Doğtaş, Trento Koltuk Kadrosu ile göz doldurmaya devam ediyor. 

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen