Cts. Tem 27th, 2024

  • Dynabook Satellite Pro C50 serisi, daha kapsamlı işlemci seçenekleriyle genişletildi.
  • Üstün performansı, irtibat ve güvenlik özellikleriyle öne çıkan aygıt, işle ilgili tüm vazifelerin basitçe yerine getirilmesine imkan tanıyor.
  • Dynabook, Satellite Pro C50 serisine eklenen Radeon™ özellikli AMD Ryzen™ 5 ve 7 serisi işlemcilerle donatılmış modellerle iş hedefli ve bütçe dostu dizüstü bilgisayar yelpazesini genişletti.

    Yeni modeller esnek çalışma modeli için tasarlandı

    Kullanıcıların verimli bir iş günü geçirmeleri için muhtaçlık duyduğu tüm gerekleri sağlamak için ihtimamla tasarlanan Satellite Pro C50D-B; üstün performans, temas ve gelişmiş güvenlik özelliklerini şık ve ince bir dizaynla sunan bir fiyat/performans eseri olarak öne çıkıyor.

    Günlük iş kullanımına yönelik en son teknolojilerle donatılan Satellite Pro C50D-B; AMD’nin yüksek performanslı AMD Ryzen™ 5 5600U ve Ryzen™ 7 5800U işlemcileri, 32 GB’a kadar süratli çift yuvalı DDR4 bellek ve 512 GB’a kadar SSD depolama seçenekleriyle en şiddetli vazifeleri kolaylıkla yerine getirirken kullanıcısına her yerde devamlılık sunuyor.

    Dizüstü bilgisayarlarda şık dizaynlar artık hayal değil

    Yaklaşık 1,9 kg* tartısıyla ve 19,7 mm kompakt form faktörüyle kolaylıkla taşınabilen ve sınıfının en ince modellerinden biri olan Satellite Pro C50D-B; ofiste, konutta yahut hareket halinde her türlü çağdaş çalışma usulüne uygun bir eser.

    C50D-B, şık ve koyu mavi dış yüzeyiyle profesyonel ve çağdaş bir görünüme sahip. Parlama yapmayan 15,6 inç LCD FHD yahut HD ekran ve ince bir çerçeveye sahip olan aygıt, kullanıcılara canlı ve net bir görsel tecrübe sunuyor. Sayısal tuş grubuna sahip klavyesiyle mesai saatlerinde süratli hesaplamalar yapılmasına imkan tanıyan aygıt vakitten kazandırırken kullanıcısına da rahat ve eşsiz bir yazım tecrübesi yaşatıyor.

    Cihaz ayrıyeten, ek kullanıcı tecrübesi ve gelişmiş üretkenlik için ekstra büyük bir “ClickPad” ile donatıldı. 10,8 saat pil ömrü¹, aygıtı hareket halindeyken de kullanmak için kusursuz bir yol arkadaşı haline getiriyor.

    Dynabook Europe GmbH Lideri Damian Jaume, “Dynabook olarak müşterilerimize en güzel seçenekleri, en üst kıymette sunmak için çalışmaya devam ediyoruz. AMD işlemci teknolojisine sahip Satellite Pro C50D-B ile, BT için ayrılan bütçeler ne olursa olsun, tüm işletmelerin sağlam ve çok taraflı teknolojiye erişmesini sağlıyoruz” diyor.

    Merkezinde güvenlik ve bağlanabilirlik var

    Satellite Pro C50D-B, bir dizi irtibat seçeneğiyle meselesiz temas ve iş birliği imkanı sunuyor. Aygıtta, şarj, irtibat ve imaj fonksiyonları sağlayan bir adet USB Type-C temas noktası, tam boyutlu bir adet HDMI irtibat noktası, 2 adet USB Type-A 3.1 ilişki noktası ve MicroSD kart okuyucu yuvası bulunuyor. Bu sayede aksesuarlar ve aygıtlar basitçe bağlanabiliyor.

    WiFi 802.11 AC ve Bluetooth 5.0 yüksek süratli irtibat ve indirme suratı sağlarken, Gigabit LAN irtibat noktası ofisteki ağ kaynaklarına süratli erişim sağlıyor. Aygıt, farklı pozisyonlarda bulunan müşteriler ve iş arkadaşlarıyla irtibatta kalmak isteyen kullanıcılarına en uygun seçenekleri bir ortada barındırıyor. HD web kamerası, stereo hoparlörler ve yerleşik Cortana özellikli mikrofon, eksiksiz kalitede imajlı aramalar için varlıklı ses ve net görsellik sunuyor.

    C50D-B, çalışan ve şirket datalarını inançta tutmak için gerekli tüm bilgi ve aygıt müdafaa araçlarını sağlıyor. Aygıtın üretici yazılım tabanlı Sağlam Platform Modülü (TPM) 2.0, hassas bilgilerin incelenme riskini ortadan kaldırmak ismine aygıtta şifreleme yapıyor. Kullanıcı ve yönetici şifresi üzere özellikler de istenmeyen erişimlerin önüne geçiyor. Ayrıyeten, isteğe bağlı Kensington kilit yuvası, fizikî hırsızlıkları önlemeye yardımcı oluyor.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen