Paz. May 19th, 2024

Coşkusu renklerinden taşan, desenleriyle sıradanlığa başkaldıran, cesur ve yepyeni bir koleksiyon… English Home, 2023 İlkbahar–Yaz Exotic Wandering Koleksiyonu ile bizi vahşi doğaya rengarenk bir seyahate çıkarıyor. Doğadan ve doğadaki canlılardan ilham alarak hazırlanan koleksiyon, zıt renkler ve bu renklerin etnik detaylarla kavuşumunu yansıtıyor.

Exotic Wandering koleksiyonu, sınırsız yaratıcılığı ve hayal ettiğiniz özgürlüğü yeniden yaşam alanlarınıza getiriyor. Evinizi egzotik bir cennete dönüştürecek, hayatın canlılığına eşlik edecek koleksiyon, neşeli ve eğlenceli tarzınızı ortaya çıkaracak.

Koleksiyon, canlı pigmentli sofra setlerinden sofistike nevresimlere, etnik dekoratif objelerden benzerlerinden ayrılan havlulara; farklı destinasyonlara seyahat hissi uyandıracak parçalardan oluşuyor. Çarpıcı dokuları, özel kumaşları ve ustalık işi nakışları ile pozitif enerjinin ve neşenin dekorasyondaki yansımalarının tadını çıkarmanın tam zamanı…

Egzotik doğa yolculuğuna çıkmak ve renkli ekolojik dünyayı evinize taşımak için Exotic Wandering Koleksiyonu’nu English Home mağazalarında ve englishhome.com’da keşfedebilirsiniz.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen