Cum. May 3rd, 2024


İzmir Büyükşehir Belediyesi Eşrefpaşa Hastanesi’nin Başhekimi Op. Dr. Kadir İhtilal Demirel misyonunu Başhekim Yardımcısı Op. Dr. Yavuz Uçar’a, Sıhhat İşleri Dairesi Lideri Dr. Sertaç Dölek ise vazifesini Eşrefpaşa Hastanesi Başhekim Yardımcısı Dr. Arif Kutsi Güder’e merasimle devretti. Çalışma arkadaşlarına teşekkür plaketi veren Lider Soyer, “İzmir’e verdiğiniz hizmetlerden ötürü her birinize başka ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

İzmir Büyükşehir Belediyesi Eşrefpaşa Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Kadir İhtilal Demirel ile İzmir Büyükşehir Belediyesi Sıhhat İşleri Dairesi Lideri Dr. Sertaç Dölek, misyonlarını merasimle yeni atanan meslektaşlarına teslim etti. Lider Tunç Soyer’in de katıldığı merasimle Eşrefpaşa Hastanesi Başhekimliği misyonunu Demirel’den Op. Dr. Yavuz Uçar, Sıhhat İşleri Daire Başkanlığı misyonunu ise Dölek’ten Dr. Arif Kutsi Güder aldı. Demirel ile Dölek’e teşekkür plaketi takdim eden Lider Tunç Soyer, “Boğazımda bir şeylerin düğümlendiği bir an. Elli yılı aşkın kardeşliğin sonunda İhtilal Hoca ile yollarımız kesişti. Sizlerle birlikte çok hoş işlere imza attık. Her birinize farklı ayrı teşekkür ediyorum. Bu bir veda olmamalı. Bunun ismi nöbet zamanı. Hocalarımız vazifesini tamamladı. Uygun yönetici olmanın farkı dönüp baktığında en az onun kadar âlâ iş çıkaran birisine devretmektir. Gözümüz geride değil. İzmir’e verdiğiniz hizmetlerden ötürü her birinize başka farklı teşekkür ediyorum” halinde konuştu.

Eşrefpaşa Hastanesi yönetici takımı kadar çalışkan bir takım görmedim
2 buçuk yıl evvel pandemiyle birlikte başladığı misyonu güneşli bir günde bıraktığını söz eden Op. Dr. Kadir İhtilal Demirel, “Evde bakım ünitesi, palyatif merkez üzere pek çok hizmeti misyonum müddetinde kente kazandırdık. İzmirliler meskende bakım hizmetlerinden epey mutlu. Şunu söylemeden de geçemeyeceğim. 40 yıldır çeşitli hastanelerde vazife yaptım fakat bu hastanenin yönetici takımı kadar çalışkan ve istekli bir grup görmedim. Siz İzmirlilere hizmet vermenin gururunu ve onurunu yaşamak çok güzeldi” diye konuştu.

Aldığımız bayrağı daha da yükseğe taşıyacağız
Görevi devralan Eşrefpaşa Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Yavuz Uçar ise, “Türkiye’nin birinci belediye hastanesinde misyon yapmak bizler için büyük gurur kaynağı. Tunç Liderimizin vazifeye gelmesiyle birlikte hastanede Türkiye’ye örnek olacak pek çok hoş işlere imza atıldı. Hastane tekrar ayağa kalktı. Sizler her vakit bizim yanımızda olduğunuzu hissettirdiniz. Gözünüz artta kalmasın. Eşrefpaşa Hastanesi’nin güçlü takımı birebir amaçla vatandaşlarımıza hizmet etmeye devam edecek. Aldığımız bayrağı daha da yükseğe taşıyacağız” sözlerini kullandı.

Burada bana çok yeterli bakıyorlar
Görev teslim merasiminin akabinde hastanedeki hastaları da ziyaret eden Lider Tunç Soyer, akciğer ve beyin tümörü ameliyatı olan 61 yaşındaki Hüseyin Cemal Haslar ile meskende bakım hizmet ünitesinde yatarak tedavi gören Niyazi Akkoç’u ziyaret etti. 41 yaşındaki Akkoç Lider Soyer’i karşısında görünce hislerini gizleyemeyerek, “Burada bana çok düzgün bakıyorlar. Allah hekimlerimizden bin defa razı olsun. Sırtınız yere gelmesin. Yatak yaram vardı sizlerin sayesinde geçti” dedi.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen