Paz. May 12th, 2024

Free Fire’ın yaklaşan Yeni Çağ kampanyası, yeni bir kalıcı harita, Yalnız Kurt modu için yeni bir sıralama sistemi ve 17 Aralık 2021 ile 9 Ocak 2022 ortasında çok sayıda ender kostüm içerecek.

Yeni Çağ, Free Fire hayranlarının ve oyuncuların dünya çapında eğlenmesi için yeni kar fırtınası içeriği getirecek.

Garena 17 Aralık’ta piyasaya sürülecek olan ve kar fırtınası temalı bir setin yer alacağı Free Fire kampanyası Yeni Çağ’ı duyurdu. Free Fire hayranları ve oyuncular, iklim şartlarındaki değişikliğe ek olarak, yeni bir harita, Yalnız Kurt modu için özel bir sıralama sistemi, koleksiyonlar ve yaklaşmakta olan Yeni Çağ kampanyasında daha evvel hiç görülmemiş oyun içi aktiflikleri bekleyecekler.

Yeni Çağ: Olayların buz üzere dönüşü

Kahramanlar, 17 Aralık’ta Free Fire’da kar fırtınası dolu bir sete adım atarken bir soğuk hava patlamasıyla karşılanmayı dört gözle bekleyecekler.

Yeni harita Alpine’a feci bir kar fırtınası yerleşti ve içindeki her şeyi buza çevirmekle tehdit etti. Kaosun ortasında Wolfrahh, Misha ve Bay Paytarz’dan oluşan Seçkin Ekip, Alpine’ı ısıtmak umuduyla bir güç çekirdeği sağlama arayışına girdi. Bir küme makus adam güç çekirdeğini çaldığında, adayı ve tüm kahramanları buz üzere soğuk kış diyarında mahsur bırakarak bahtsız bir olay dönüşü yaşandı. Artık kahramanlar, keşfedilmemiş bölgeleri keşfederken kendilerini soğukta bekleyen yakın tehdit ve tehlikeden korumak zorunda kaldılar.

Yeni Çağ’ın keyfini çıkarmanın yeni yolları: yeni aktiviteler, modlar ve özellikler

Yeni Çağ kampanyası, hayranların ve oyuncuların Free Fire’ın keyfini çıkarması için yeni yolların geldiğini işaret ediyor. Yeni Çağ, sırf taze görüntü ortamlarına sahip olmakla kalmayacak, birebir vakitte oyuncuların Yeni Çağ’ın keyfini sonuna kadar çıkarması için bir dizi yeni aktiflik, mod ve özellik sunacak.

Yeni Çağ’da hükmet ve karar sür! Yeni Çağ kampanyası sırasında, kahramanların kaynakları yönetmek, bir ana kamp kurmak ve Alpine vatandaşlarını kar fırtınasında bekleyen tehlikeden korumak için materyal sağlamak zorunda kalacakları yeni bir kaynak idaresi aktifliği tanıtılacak. Kahramanlar, aktifliğin tamamlanmasının akabinde özel temalı öğelerle ödüllendirilecek.

Yalnız Kurt modu için bir dereceli sistem 20 Aralık’ta piyasaya sürülecek. Kahramanlar artık daha büyük bir Demir Kafeste hem 2v2 hem de 1v1 savaşlarının tekrarının keyfini çıkarabilirler. Yalnız Kurt savaşları ayrıyeten oyun alanını düzleştirmek ve kahramanlar ortasındaki rekabeti artırmak için bir sıralama sistemine sahip olacak.

Kahramanlar, maça hazırlanırken başka oyuncularla kartopu savaşı yapmalarına imkan tanıyan yeni eklenen kartopu özelliği ile Yeni Çağ kampanyası sırasında Başlangıç Adası’nda kar fırtınasını birinci elden deneyimleyebilecek.

En sevdiğiniz kış grubuyla dışarı çıkın: Özel koleksiyonlar

Yılın kış savaşına hazırlanmak için kasanızı gerekli kostümler ve öğelerle güncelleyin! Yeni Çağ kampanyası, yeni bir yoldaşın yanı sıra özel görünümler ve paketler de dahil olmak üzere az mevsimlik öğeler sunacak. Daha fazla ayrıntı önümüzdeki haftalarda açıklanacak.

Aralık ayında daha fazla eğlence

Free Fire hayranları ve oyuncuları, önümüzdeki haftalarda açıklanan yeni haritayı deneyimlemenin yeni yolları ile aralık ayında gelecek olan kar fırtınası içeriğine kendilerini hazırlayabilirler!

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen