Per. May 2nd, 2024


Gemlik Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü takımları tarafından ilçenin en uzun sokaklarından biri olan Kumsal Sokak, büsbütün yenilendi. Gemlik Belediye Lideri Mehmet Uğur Sertaslan, “Esnafımız ve vatandaşlarımız sokağımızın görünümünden mutlu olması bizim içinde memnunluk verici oldu” dedi.

  Yaklaşık 800 metre uzunluğundaki sokakta 7 bin metrekare begonit taş yapılırken, araçların daha rahat geçmesi için yolu birtakım kısımları genişletildi. Gece aydınlatması yetersiz olan sokak, yapılan çalışmayla birlikte ışıl ışıl oldu. Çalışmalar hem esnaf hem de vatandaşlar tarafından beğeniyle karşılandı. Belirlenen otopark alanlarıyla birlikte içerisinde kafeteryalar bulunan Kumsal Sokak, yeni bir görünüme kavuştu.

  Gemlik Belediye Lideri Mehmet Uğur Sertaslan, Gemlik Belediyesi olarak ilçenin çeşitli bölgelerinde sıcak asfalt, parke taşı üzere çalışmaları aralıksız sürdürdüklerini söz ederken, “İlçemiz genelinde her yıl binlerce metrekare yol  yapıyoruz. İlçemizin ulaşım kalitesini arttırıyoruz. Kumsal Sokak’ta ise ilçemizde birinci sefer yapılan bir uygulamayı hayata geçirdik. Yaklaşık 800 metre uzunluğundaki Kumsal Sokak’ta yaptığımız begonit taş üretimiyle birlikte yolumuzu yeni bir görünüme kavuşturduk. Esnafımız ve vatandaşlarımızın sokağımızın görünümünden şad olması bizim içinde memnunluk verici oldu. Sokak genelinde yaptığımız aydınlatma çalışmasıyla yeni bir cazibe merkezi yarattık. İlçemize güzel ve uğurlu olsun.

 

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen