Çar. May 1st, 2024


Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin hobi tutkunlarını bir ortaya getirdiği ‘HobiFest 2023’ Antalyalılara dolu dolu bir hafta sonu yaşattı. 77 hobi kulübünün katıldığı ‘HobiFest 2023’ renkli imajlarla sona erdi. Antalya Büyükşehir Belediye Lideri Muhittin Böcek de aktiflikte ‘Java’ marka motosiklet kullanarak vatandaşların coşkusuna ortak oldu. 

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Türkiye’nin birinci ve tek hobi şenliği ‘HobiFest 2023’ Cam Piramit alanında büyük bir coşku içinde gerçekleşti. Amatör ve profesyonel 77 hobi kulübünün katıldığı aktiflik bir birbirinden renkli manzaralara sahne oldu. Cam Piramit alanında gerçekleşen ‘HobiFest 2023’te iki gün boyunca hobi ve macera tutkunları etkinliklerle faaliyetlerini tanıtarak, vatandaşlara farklı tecrübeler yaşattı.  

 

BAŞKAN BÖCEK HOBİ KULÜPLERİYLE BİR ARADA

Antalya Büyükşehir Belediye Lideri Muhittin Böcek, ‘HobiFest 2023’te hobi tutkunlarını yalnız bırakmadı. Tek tek hobi kulüplerini ziyaret ederek, faaliyetleri hakkında bilgi alan Lider Böcek, Türk Hava Kurumu’nun standını ziyareti sırasında uçuş simülatörü deneyimledi. Lider Böcek, okçuluk kulübünde ok atarken, HobiFest 2023’e katılan tüm hobi kulüpleriyle bir ortaya geldi. 

 

JAVA İLE CİNS ATTI

Başkan Muhittin Böcek, java marka motosikletle kısa bir tıp atarken, java motosikletin kendisi için başka bir yeri olduğunu söz etti. Türkiye Radyo (Telsiz) Amatörleri Cemiyeti (TRAC) Antalya Şubesi’nin standını da ziyaret eden Lider Böcek, telsizin mikrofonunu eline alıp TRAC’ın Kumluca ilçesindeki telsiz istasyonunu ile bağlantı kurdu. Lider Böcek, son olarak off-road kulüpleri için Beach Park’ta oluşturulan özel parkuru ziyaret ederek, iki gün boyunca yaptıkları adrenalin dolu şovlar için teşekkür etti. 

 

77 HOBİ KULÜBÜ KATILDI

Antalya üzere yılda 25 milyon yerli ve yabancı ziyaretçi alan bir kent için kültür sanat etkinliklerini çok kıymetli olduğunu söyleyen Lider Muhittin Böcek, ‘HobiFest 2023’ etkinliğimiz çok hoş oldu. 77 hobi kulübümüz katıldı. Vatandaşlarımız hafta sonu keyif içinde, aradığı bütün hobi aktifliğini bulabildiği bir şenlik yaşadı. HobiFest’e gerek kent dışından gerekse Antalya’dan katılan tüm iştirakçi ve ziyaretçilerimiz çok teşekkür ediyorum. Antalya’mıza vazifeye geldiğimiz gün prestijiyle 7 kıymetli şenlik kazandırdık. Tüm bu etkinliklerimizi halkımızın ağır bir iştirakiyle gerçekleştiriyoruz” dedi. 

 

RENKLİ MANZARALARA SAHNE OLDU

HobiFest 2023’te motosiklet, bisiklet, kayak, dağcılık, su sporları, tenis, oryantiring, tabiat ve macera sporlarına yönelik pek çok aktiflik vatandaşla buluştu. Antalyalıların iki gün boyunca ağır ilgi gösterdiği aktiflikte hobi kulüpleri faaliyetlerini tanıtarak, çeşitli şovlar ile iştirakçileri çeşitli tecrübeler yaşattı. HobiFest 2023’de ayrıyeten off-road şovları izleyenlerden büyük beğeni topladı. Cam Piramit alanında kurulan sahne de ise çeşitli müzik ve dans kümeleri HobiFest 2023’e renk kattı. 

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen