Paz. May 19th, 2024


Kemer Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü takımları, ilçe genelinde yol ve kaldırım çalışmalarına orta vermeden devam ediyor.

Kuzdere Mahallesi’nde bozuk ve hasarlı olan yerlerin tamirat çalışmalarını tamamlayan belediye grupları, kaldırım ve reglaj çalışmalarının devam ettiği Çaybaşı Caddesi’nde de sıcak asfalt çalışmalarına hazırlanıyor.

Belediye grupları, Yeni Mahalle 245 sokakta bozulan bordür ve kaldırım tamiratına devam ederken, Çıralı’da da dere üzerindeki köprü korkuluklarının bakım tamiratını tamamladı.

Kemer Belediye Lideri Necati Topaloğlu, yaptığı açıklamada, ilçe genelinde yol ve kaldırım çalışmalarının son süratiyle sürdüğünü belirterek, Kuzdere Mahallesi’nde yürütülen çalışmalar nedeniyle oluşan rahatsızlık nedeniyle vatandaşlardan özür dilediklerini söyledi.

İlçe genelinde devam eden yol ve kaldırım çalışmalarını en kısa müddette tamamlayarak Kemer’i daha çağdaş hale getireceklerine dikkat çeken Lider Topaloğlu, birinci günkü heyecanla ve azimle Kemer’e hizmet etmeye devam ettiklerinin altını çizdi.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen